English

مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان خبر داد؛

تخلیه و بارگیری ۱۲ میلیون تُن کالا در بنادر غرب هرمزگان

مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان گفت: بیش از ۱۲ میلیون و ۸۶ هزار تُن کالای نفتی و غیر نفتی در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ در بنادر غرب این استان تخلیه و بارگیری شد.

تخلیه و بارگیری ۱۲ میلیون تُن کالا در بنادر غرب هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، مرتضی سالاری مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان در تشریح عملکرد بنادر غرب استان در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: در این مدت در مجموع ۱۲ میلیون و ۸۶ هزار و ۹۱۴ تن انواع کالا تخلیه و بارگیری شده که نشان از افزایش چهار درصدی نسبت به سال گذشته است.

وی در ادامه اذعان داشت: از مجموع عملیات تخلیه و بارگیری انجام شده، 6 میلیون و 34 هزار و 374 تن با افزایش 12 درصدی به فرآورده‌های نفتی اختصاص دارد و همچنین 6 میلیون و 52 هزار و 540 تن کالا‌های غیر نفتی از جمله میوه و تره بار، خشکبار، مواد معدنی و مصالح ساختمانی به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر شده است.

مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان از صادرات نزدیک به شش میلیون تن کالاهای نفتی و غیر نفتی کالاهای نفتی و غیرنفتی در 11 ماهه امسال در بنادر غرب هرمزگان خبر داد.

سالاری میزان صادرات کالاهای نفتی و غیرنفتی در بنادر غرب هرمزگان را پنج میلیون و 988 هزار و 802 تن اعلام کرد و گفت: عمده این محموله‌های صادراتی شامل میوه و تره بار، خشکبار، مواد معدنی و مصالح ساختمانی بوده است.

وی افزود: از مجموع صادرات نفتی و غیرنفتی انجام شده، دو میلیون و 952 هزار و 768 تن مربوط به صادرات غیرنفتی و سه میلیون و 36 هزار و 34 تن به صادرات نفتی اختصاص دارد.

به گفته مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان؛ همچنین از مجموع عملیات انجام شده، چهار میلیون و 765 هزار و 286 تن فرآورده‌های نفتی و غیرنفتی با افزایش 15 درصدی به صورت رویه کابوتاژ (حمل‌و‌نقل ساحلی) در بنادر غرب هرمزگان جابه‌جا شده است.

سالاری اضافه کرد: از مجموع عملکرد حمل‌و‌نقل ساحلی با کابوتاژ یک میلیون و 766 هزار و 265 تن فرآورده غیرنفتی و کابوتاژ 2 میلیون و 997 هزار و 130 تن فرآورده‌ نفتی با افزایش 34 درصدی روز‌های پر رونقی را در این بخش از عملیات تجربه کرده است.

وی در بخش دیگری از افزایش 29 درصدی ترانزیت نفتی و غیر نفتی در بنادر غرب هرمزگان و کسب جایگاه چهارم در بین بنادر کشور خبر داد و افزود: در دوره زمانی یاد شده، حجم ترانزیت کالاهای نفتی و غیرنفتی که عمده آن محموله خودرو بوده به 502 هزار 229 تن رسید.

به گفته مدیر بنادر غرب هرمزگان؛ در 11 ماهه سال 1403، بنادر و دریانوردی بندرلنگه با تخلیه 215 هزار و 125 دستگاه خودرو ترانزیتی توسط سه هزار و 439 فروند شناور فلزی توانست به افزایش 29 درصدی در این زمینه دست یابد.

سالاری اضافه کرد: این تعداد خودرو پس از تخلیه و انجام تشریفات گمرکی به مقاصد کشورهای آسیای میانه و عراق بارگیری و به درب خروج هدایت شده است.

مدیریت بنادر و دریانوردی بندرلنگه به عنوان هسته مرکزی بنادر غرب هرمزگان و پایتخت ترانزیت کشور با پوشش بر 10 بندر تجاری و مسافری و نظارت بر 46 سازه دریایی از انتهای محدوده شهرستان بندرخمیر تا ابتدای حوزه استحفاظی استان بوشهر و پشتیبانی نیمی از جزایر کشور، همچنین در برگیری 600 کیلومتر مرز دریایی از نقاط مهم مدیریت بر سواحل کشور است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه