English

مدیرکل ورزش و جوانان قم:

بیش از چهار هزار نفر مسافر نوروزی‌ در اماکن ورزشی استان اسکان یافتند

مدیرکل ورزش و جوانان قم، گفت: در راستای خدمت رسانی به زائران و مسافران نوروزی چهار هزار و ۲۰۰ نفر در اماکن ورزشی استان اسکان یافتند.

بیش از چهار هزار نفر مسافر نوروزی‌ در اماکن ورزشی استان اسکان یافتند
به گزارش خبرگزاری موج از قم

، حسین رضایی روز یکشنبه در گفت وگویی افزود: در راستای اجرای برنامه‌های ستاد اجرایی خدمات سفر قم و در قالب همکاری بین‌بخشی با دستگاه‌های عضو ستاد نوروزی، اداره‌کل ورزش و جوانان استان از تاریخ ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۳ تا پایان روز ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ با بهره‌گیری از ظرفیت مجموعه‌های ورزشی تابعه، میزبان چهار هزار و ۲۰۰ نفر از زائران و مسافران نوروزی بود که در قالب خانوادگی یا کاروان‌های عبوری به قم سفر کرده بودند.

وی ادامه داد: این اقدام در شرایطی صورت گرفت که با افزایش حجم ورود مسافران نوروزی به استان، به‌ویژه در ایام تعطیلات رسمی و مناسبت‌های مذهبی، ضرورت تقویت ظرفیت‌های اقامتی موقت بیش از پیش احساس می‌شد، بر همین اساس، تعدادی از سالن‌ها و فضاهای چندمنظوره ورزشی در نقاط مختلف شهر قم با هماهنگی کامل دستگاه‌های امدادی و نظارتی، به‌صورت شبانه‌روزی در اختیار مسافران قرار گرفت.

مدیرکل ورزش و جوانان قم ، با بیان اینکه مجموعه‌های ورزشی استان در ایام نوروز در وضعیت آماده‌باش قرار داشتند، گفت:با توجه به جایگاه قم به‌عنوان قطب زیارت و تردد مسافران عبوری، یکی از مهم‌ترین رسالت‌های ما در تعطیلات نوروز، همراهی با ستاد خدمات سفر و فراهم کردن امکانات اولیه برای اسکان اضطراری مسافران بود، این مأموریت با همکاری و هم‌افزایی همکاران ما در مجموعه‌های ورزشی سطح استان به‌خوبی انجام شد.

وی افزود: ایجاد فضای اقامتی مناسب برای زائران، ضمن تکریم مسافران ورودی به شهر، کمک بزرگی به مدیریت سفر و کاهش بار اقامت بر ظرفیت‌های محدود استان قم داشت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه