English

رئیس دانشگاه قم:

سرمایه‌گذاری برای تولید نیاز به فرهنگ‌سازی دارد

رئیس دانشگاه قم با بیان اینکه سرمایه‌گذاری برای تولید نیاز به فرهنگ‌سازی دارد، عنوان کرد: با توجه به التهابات حوزه طلا و دلار ما باید فرهنگ تولید و اخلاق تولید و مسائلی از این قبیل را در دانشکده‌های مختلف مطرح کرده و مورد بررسی قرار دهیم.

سرمایه‌گذاری برای تولید نیاز به فرهنگ‌سازی دارد
به گزارش خبرگزاری موج از قم

، احمدحسین شریفی رئیس دانشگاه قم در نشست برنامه‌ریزی اجرای شعار سال که با حضور مسئولین دانشگاه، معاونین و رؤسای دانشکده‌ها، نمایندگان تشکل‌های دانشجویی و نمایندگان کانون‌ها و انجمن‌های دانشجویی، که در تالار حکمت دانشگاه قم برگزار شد، عنوان کرد: دانشگاه قم در حال‌حاضر در حوزه‌های مختلف و در سطح ملی و بین‌المللی در حال پیشرفت است و آمار به‌وضوح این مسائل را نشان می‌دهد که در برخی حوزه‌ها در ۲ سال اخیر ما جزء بهترین دانشگاه‌ها بوده‌ایم.

وی افزود: در حوزه فعالیت درآمدزایی فعالیت‌های جدی صورت‌گرفته و آینده خوبی برای دانشگاه در حوزه‌های مختلف تدارک دیده‌ شده است اما برداشت بنده به‌ عنوان خادم دانشگاه این است که ما در این ایفای مسئولیت اجتماعی در سطح استان چندان موفق نبوده‌ایم و خدماتی که به عامه مردم باید بدهیم و یا ارتباط با صنعت باید پیشرفت چشمگیری داشته باشد.

شریفی بیان کرد: سرمایه‌گذاری برای تولید نیاز به فرهنگ‌سازی دارد و با توجه به التهابات حوزه طلا و دلار ما باید فرهنگ تولید، اخلاق تولید و مسائلی از این قبیل را در دانشکده‌های مختلف مطرح کرده و مورد بررسی قرار دهیم و خدمات عمومی دراین‌ راستا داشته باشیم، برگزاری دوره‌های مدون هدفمند، ارائه راهکارهای عملی برای تسهیل سرمایه‌گذاری تولید محور، ورود معاونت پژوهش و دانشکده‌ها برای تبیین نظری شعار سال از طریق برگزاری همایش‌های ملی و نشست‌های مستمر و هدفمند در این راستا کارگشا است.

در ادامه این نشست حضار و اساتید حاضر در جلسه به ارائه پیشنهادات خود پرداختند، ابراهیم جواهری عضو هیئت علمی دانشگاه قم پیشنهادات عملیاتی در محور برش سهم دانشگاه از شعار سال را مطرح کرد و گفت: برنامه دانش‌آموخته تولید آفرین با تأکید بر مهارت‌های تولید آفرین بازار مثل تأسیس مدرسه تولید، مهارت و غیره، واگذاری درس عمومی کارآفرینی به دانشکده علوم اقتصادی و اداری، تأکید بیشتر بر ارتباطات پروژه‌ها با نیازهای بازار، در نظر گرفتن تشویقی‌ها و حمایت‌های مالی برای اساتید و دانشجویان، ایجاد نظام انگیزشی برای اساتید تولیدگرا، راه‌اندازی مرکز تسهیل‌گری تجاری‌سازی دانش، راه‌اندازی صندوق سرمایه‌گذاری مشترک در دانشگاه، راه‌اندازی مرکز توسعه خدمات بازرگانی ایران در محل دانشگاه قم با حضور اتاق بازرگانی استان و یا کشور باید مدنظر قرار گیرد.

رضایی عضو هیئت علمی دانشگاه نیز در ادامه این نشست سرمایه‌گذاری برای تولید را کاری کاملاً مردمی دانسته و عنوان کرد: نقش دانشگاه در این عرصه تسهیلگری است.

محمد حسن ملکی عضو هیئت علمی دانشگاه قم نیز اقتصاد جهانی را در این شرایط بسیار متفاوت نسبت‌ به ۲۰ سال گذشته دانسته و نمونه بارز آن را رشد انس جهانی عنوان کرد که این تهدیدی برای تمام جهان است.  

وی با بیان اینکه تأمین مالی اقتصاد ایران بانک محور است، اظهار کرد: بانک‌ها توانایی کارشناسی ضعیفی دارند و به‌همین دلیل از طرح‌های جدید حمایت تسهیلاتی نمی‌کنند.  

این عضو هیئت علمی دانشگاه قم همچین مقاوم‌سازی اقتصاد را مطرح کرد که بر دو عامل تنوع و کوچک‌سازی استوار است.

حمیدرضا مقصودی استاد اقتصاد اسلامی دانشگاه قم نیز راه‌اندازی مرکز سرمایه‌گذاری خارجی در دانشگاه قم را با توجه به ظرفیت دانشجویان خارجی که ظرفیت بسیار خوبی است، پیشنهاد کرد و افزود: دانشگاه قم باید به یک مرکز ویژه سرمایه‌گذاری مردمی تبدیل شود، چرا که در حال حاضر مردم برای سرمایه گذاری تضمین می‌خواهند و در این راستا دانشکده علوم اقتصادی و اداری از ظرفیت‌های خوبی برخوردار است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه