جنگ آینده کشورها بر سر کریدورهای ترانزیتی خواهد بود
معاون خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران با تأکید بر اهمیت راهبردی کریدورهای ترانزیتی، اعلام کرد: باید توجه ویژهای به حملونقل بینالمللی و توسعه زیرساختهای لجستیکی کشور داشت، چرا که در آینده نزدیک رقابت اصلی میان کشورها بر سر تصاحب کریدورهای تجاری خواهد بود.

، محمد صادق قناد زاده، معاون خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران در نشست خبری ششمین نمایشگاه بینالمللی حملونقل، لجستیک و صنایع وابسته با اشاره به صادرات ۵۸ میلیارد دلاری غیرنفتی کشور، این رقم را حاصل تلاش فعالان اقتصادی کشور دانست و افزود: این عدد با ظرفیتهای واقعی اقتصاد ایران فاصله دارد.
وی ضعف زیرساختهای حملونقل و بانکی را از مهمترین عوامل محدودکننده توسعه تجارت برشمرد و عنوان کرد: برای پیشبرد راهبردهای تجاری، برگزاری نمایشگاههای تخصصی یکی از ابزارهای مؤثر است. این نمایشگاه بهانهای است برای گردهمآیی بخش داخلی و بینالمللی فعال در این حوزه.
قنادزاده با اشاره به اینکه از سالها پیش برنامهریزی برای برگزاری نخستین نمایشگاه جامع لجستیک آغاز شده، تصریح کرد: باید بهصورت جدی به موضوع کریدورها و حملونقل بینالمللی پرداخته شود، چرا که در آیندهای نزدیک، جنگ بین کشورها بر سر کریدورهای ترانزیتی خواهد بود.
وی هدف از برگزاری این نمایشگاه را معرفی توانمندیهای ایران در حوزه حملونقل، لجستیک و صنایع وابسته اعلام کرد و افزود: با حضور شرکتکنندگان داخلی و خارجی، بهویژه از کشورهای همسایه، تلاش داریم این ظرفیتها را در قالب یک رویداد تخصصی گرد هم آوریم و نگاه جدیدی به تجارت خارجی در این حوزه داشته باشیم.
ایران، پیوندگاه هوشمند لجستیک منطقه خواهد بود
حمیدرضا قدبیگی، دبیر نمایشگاه حملونقل، لجستیک و صنایع وابسته، با اشاره به شعار امسال این نمایشگاه گفت: «ایران، پیوندگاه هوشمند لجستیک منطقه» به عنوان شعار محوری انتخاب شده و هدف آن معرفی توانمندیها و فناوریهای صنعت حملونقل کشور است.
وی با بیان اینکه شناسایی نیازها و ظرفیتهای موجود در حوزه لجستیک از مهمترین اهداف نمایشگاه به شمار میرود، افزود: ارائه خدمات راهسازی با رویکرد تسهیل در امدادرسانی، ارتقای حملونقل هوشمند و بررسی طرح جامع حملونقل نیز در دستور کار قرار دارد.
قدبیگی ادامه داد: نمایشگاه امسال در قالب هشت بخش اصلی برگزار میشود که از جمله میتوان به «فناوری و نوآوری»، «تجربه فناوری»، «فرصتهای سرمایهگذاری»، «هاب رسانهای» و «بخش بینالملل» اشاره کرد.
دبیر نمایشگاه بیان کرد : همراستایی با اسناد بالادستی نظیر برنامه هفتم توسعه، پاسخ به چالشهای کلان لجستیکی کشور از جمله نبود حکمرانی واحد، معرفی پروژههای دارای بازگشت سرمایه و تبیین نقش دولت، بخش خصوصی و مردم در سرمایهگذاریهای لجستیکی از ویژگیهای شاخص این رویداد است.
قدبیگی تأکید کرد: این نمایشگاه تلاش دارد بستر مؤثری برای مشارکت فعال بخش خصوصی، شرکتهای دانشبنیان و سرمایهگذاران داخلی و خارجی فراهم آورد تا تحولی جدی در عرصه لجستیک کشور رقم بخورد.
به گزارش خبرگزاری موج، نمایشگاه بینالمللی حملونقل، لجستیک و صنایع وابسته با حضور شرکت های بزرگ و کوچک، نهادها فعالان فناوری از 29 تیر ماه تا 1 مرداد ماه 1404 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.
ارسال نظر