English

توسعه زیرساخت‌های پایانه‌های مرزی در کانون توجه سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای

مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به اهتمام این سازمان نسبت به توسعه زیرساخت‌های استان‌های مرزی گفت: در این راستا طی سال‌های گذشته، سالانه بالغ بر ۱۲۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های اربعینی اعم از ارتقای و بهسازی جاده ها و همچنین پایانه های مرزی غرب کشور هزینه شده است.

توسعه زیرساخت‌های پایانه‌های مرزی در کانون توجه سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از راهداری، جواد هدایتی، مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، در نشست کارگروه ساماندهی مرز‌های استان کرمانشاه، از افزایش اقدامات صورت گرفته در راستای توسعه زیرساخت‌های مرزی طی سال ۱۴۰۳ نسبت به سال پیش از آن خبر داد.

وی اظهار کرد: بر اساس تکلیف قانون برنامه هفتم توسعه، میزان ترانزیت کالا از کشور در پایان این برنامه باید به ۴۰ میلیون تُن افزایش یابد، از این‌رو اقداماتی به منظور توسعه زیرساخت‌ها در پایانه‌های مرزی در حال انجام است.

مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی با اشاره به نقش پایانه مرزی پرویزخان در تجارت و ترانزیت خارجی کشور بیان کرد: مجموع ترانزیت ورودی از این پایانه در سال گذشته در فاصله کمی با بندر شهید رجایی قرار گرفته که نشان‌دهنده اهمیت پایانه پرویزخان در ترانزیت است.

هدایتی با اشاره به مصوبه دولت و تهیه طرح جامع مرزهای شیخ صله، شوشمی و سومار تأکید کرد: با اعلام وزارت امور خارجه و موافقت دولت عراق مبنی بر رسمی شدن آنها، مراحل اجرای طرح جامع این مرزها آغاز خواهد شد.

وی در ادامه به بیان اقدامات و برنامه‌های آتی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با هدف بهبود زیرساخت‌های مرزی به منظور تسهیل در تردد زائران اربعین حسینی پرداخت و بر ضرورت همکاری دولت و مجلس شورای اسلامی به منظور تسریع در روند خدمات و تسهیل در تردد تأکید کرد.

مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی همچنین تامین منابع اجرای طرح‌های ساماندهی پایانه‌های مرزی، تأمین نیروی انسانی متخصص لازم برای فعالیت شبانه روزی مرزها و بهبود ارائه خدمات در این پایانه‌ها را ضروری خواند و با اشاره به مشکلات ناشی از عدم ارائه خدمات پولی و ارزی مورد نیاز تجار، رانندگان و گردشگران در مرزها، خواستار همکاری بانک مرکزی به منظور رفع این مشکل از طریق استقرار صرافی و شعب ارزی در مرزها شد.

گفتنی است، این نشست با حضور معاون‌ اجرایی رئیس‌ جمهور و سرپرست نهاد ریاست‌ جمهوری، استاندار کرمانشاه، مدیران ارشد دستگاههای ملی و استانی مرتبط در شهر کرمانشاه برگزار شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه