English

معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه:

تحول اقتصادی کرمانشاه با تکیه بر نخبگان و ظرفیت‌های بومی محقق می‌شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه گفت: حضور مدیران معاونت علمی، فناوری و اقتصادی رئیس جمهور و بنیاد ملی نخبگان فرصتی ویژه برای دیده شدن استعدادها، قابلیت‌ها و زیرساخت‌های موجود در استان است.

تحول اقتصادی کرمانشاه با تکیه بر نخبگان و ظرفیت‌های بومی محقق می‌شود
به گزارش خبرگزاری موج

، حمیدرضا خانپور روز دوشنبه در نشست رسیدگی به دغدغه های نخبگان استان در محل استانداری کرمانشاه که با حضور قائم مقام بنیاد ملی نخبگان و مدیران معاونت علمی، فناوری و اقتصادی ریاست جمهوری در سالن شهید سلیمانی برگزار شد، با اشاره به ظرفیت‌ها و چالش‌های استان کرمانشاه اظهار کرد: استان ما با وجود دارا بودن ظرفیت‌های گسترده در حوزه کشاورزی و صنایع کوچک و بزرگ، با مشکلاتی از جمله فقر نیروی انسانی ماهر، بیکاری بالا و تنگناهای اقتصادی روبروست.

وی افزود: براساس آمار رسمی، کرمانشاه در شاخص‌های مربوط به بیکاری جزو استان‌های اول کشور است؛ هرچند که ما در عمل شاهد ظرفیت‌های عظیم انسانی و طبیعی در این استان هستیم.

معاون اقتصادی استاندار کرمانشاه افزود: حضور معاونت علمی، فناوری و اقتصادی رئیس جمهور و بنیاد ملی نخبگان می‌تواند فرصتی ویژه باشد تا استعدادها، قابلیت‌ها و زیرساخت‌های موجود در استان بهتر دیده شود و راهکارهای عملیاتی برای رفع مشکلات و شکوفایی استعدادهای بومی ارائه شود.

خانپور با اشاره به اهمیت همکاری‌های منطقه‌ای گفت: کرمانشاه با توجه به موقعیت ممتاز جغرافیایی خود، دارای ظرفیت‌های ارزشمندی در زمینه تجارت با اقلیم کردستان عراق و دولت مرکزی عراق است.

این مسئول تصریح کرد: ارتباطات خوبی بین استانداری‌های دو سوی مرز برقرار است و بر توسعه تعاملات اقتصادی، علمی و فناورانه تاکید داریم که این موضوع می‌تواند به عنوان یکی از محورهای همکاری‌های مشترک ملی و منطقه‌ای مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی تصریح کرد: با تمام توان در تلاشیم تا با همکاری نخبگان و متخصصان، تحولی نوین در استان رقم بزنیم و ایده‌های جدید را به پروژه‌های اجرایی و عملیاتی تبدیل کنیم و امیدواریم با همراهی و حمایت این هیئت، بتوانیم گام‌های بلندی در مسیر توسعه و پیشرفت استان کرمانشاه برداریم.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمانشاه هم‌ در این نشست با بیان اینکه در حال حاضر فرآیند مشخصی برای شناسایی استعدادها و ورود فارغ‌التحصیلان به زیست‌بوم فناوری و نوآوری وجود ندارد، خواستار طراحی و استقرار فرآیندی شفاف برای شناسایی، استعدادیابی و حمایت از نخبگان دانشگاهی شد.

جلیل بالایی همچنین با اشاره به ضرورت تفویض اختیارات بیشتر به استان‌ها، گفت: بسیاری از تصمیمات از جمله انتخاب بانک عامل برای ارائه تسهیلات و تأیید فنی پروژه‌ها باید به استان‌ها واگذار شود تا روند حمایت از طرح‌های فناورانه تسریع یابد.

معاون استانداری کرمانشاه با اشاره به ظرفیت‌های ویژه کرمانشاه در بخش کشاورزی، اظهار کرد: استان کرمانشاه با در اختیار داشتن ۵۸۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و سهم ۸.۵ درصدی از منابع آب کشور، توانایی ایجاد پردیس علم و فناوری کشاورزی را دارد.

بالایی پیشنهاد داد با هدف نهادینه‌سازی روند توسعه فناوری و نوآوری در استان، "میز کرمانشاه" در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایجاد شود.

به گفته وی، برگزاری نشست‌های منظم ماهیانه یا دو ماه یکبار با حضور نمایندگان استان می‌تواند به تقویت پیوسته زیست‌بوم علم و فناوری در کرمانشاه منجر شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه