English

آغاز صعود ۴۵ هزار نفری به ارتفاعات بازی دراز

همزمان با فرا رسیدن ایام سالروز عملیات غرورآفرین بازی‌دراز، مراسم صعود نمادین بیش از هزار نفر به ارتفاعات بازی دراز آغاز شده است.

آغاز صعود ۴۵ هزار نفری به ارتفاعات بازی دراز
به گزارش خبرنگار کرمانشاه خبرگزاری موج

، همزمان با فرا رسیدن سالروز عملیات غرورآفرین بازی‌دراز، علاقمندان به مکتب ایثار و یاد شهدا، امروز جمعه، پنجم اردیبهشت ۱۴۰۴، به ارتفاعات استراتژیک بازی‌دراز در شهرستان سرپل‌ذهاب صعود کردند تا بار دیگر با آرمان‌های شهدای گرانقدر تجدید میثاق کنند. 

کاروان‌های راهیان نور از سراسر کشور با حضور پرشور خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران، جانبازان، رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و بسیجیان، صبح امروز این صعود معنوی را آغاز کردند.

این صعود، به مناسبت گرامیداشت سالروز عملیات غرورآفرین بازی‌دراز در اردیبهشت ۱۳۶۰ صورت گرفت؛ عملیاتی که با رمز مقدس «یا زهرا (س)» آغاز شد و به یکی از افتخارآمیزترین و ماندگارترین عملیات‌های دفاع مقدس بدل شد.

این صعود معنوی به مناسبت گرامیداشت سالروز عملیات غرورآفرین بازی‌دراز در اردیبهشت سال ۱۳۶۰ انجام می‌شود؛ عملیاتی که با رمز مقدس «یا زهرا(س)» آغاز شد و به یکی از افتخارآمیزترین برگ‌های زرین در تاریخ دفاع مقدس بدل گشت.

شرکت‌کنندگان در این مراسم که در جوار یادمان عملیات و مزار شهدای گمنام در ارتفاعات بازی‌دراز برگزار شد، با قرائت فاتحه، اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی، و تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا، بار دیگر یاد و خاطره رزمندگان اسلام را گرامی داشتند.

ارتفاعات استراتژیک بازی‌دراز در ابتدای جنگ تحمیلی توسط نیروهای بعثی اشغال شده بود و به دلیل موقعیت ممتاز دیده‌بانی، از اهمیت بالایی برای طرف متخاصم برخوردار بود. با این حال، رزمندگان غیور ارتش، سپاه، بسیج و مردم منطقه با انجام چند عملیات پیاپی توانستند این منطقه را آزاد کرده و برگ زرینی دیگر به تاریخ دفاع مقدس بیفزایند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه