فعالیت بیش از ۱۰هزار ناجی زن و مرد در سواحل مازندران
رئیس هیئت نجات غریق مازندران از فعالیت بیش از ۱۰هزار ناجی زن و مرد در سواحل استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری موج، نقی کریمیان اظهارکرد: نجات غریق سابقه ۵۰ساله در استان مازندران داشته و به افرادی اطلاق می شود که مسلط به فن شنا است.
وی افزود: این فرد ماهر در شنا برای حفاظت از جان شناگران آموزشهای تخصصی را طی کرده و معمولاً پیش بینی خطرات احتمالی، تشخیص سریع و اقدام درست در حوادث اضطراری از مهم ترین کارهای یک نجات غریق است.
رئیس هیئت نجات غریق استان مازندران خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از ۱۰هزار ناجی زن و مرد در استان فعالیت دارند.
کریمیان درباره شرایط کسب عنوان یک نجات غریق گفت: برای اینکه یک فرد بتواند به عنوان ناجی فعالیت کند ابتدا باید شناگر خوبی بوده و قدرت، استقامت و چالاکی داشته باشد و بعد از گذراندن دورههای آموزشی حرفهای علاوه بر آموزش نجاتغریق احیاء قلبی را کامل انجام دهد.
وی افزود: ناجیانی که در استخرها فعال هستند باید کارت بهداشت، سلامت و آمادگی جسمانی را هرسال تهیهکرده و تحویل هیئت دهند.
رئیس هیئت نجات غریق استان مازندران در مورد عدم پرداخت حق الزحمه ناجیان غریق استان یادآور شد: کار هیئت نجات غریق و غواصی آموزش و نطارت بر اماکن عمومی بوده و موضوع عدم پرداخت حق الزحمه ناجیان مرتبط با هیئت نیست. اما به عنوان ناجی این هیئت در حال پیگیری حقوق معوقه ناجیان هستیم.
وی خاطرنشان کرد:۳ سال گذشته وضعیت پرداخت حق الزحمه ناجیان بسیار بد بوده اما در سال ۹۶تنها یک ماه حقوق این ناجیان معوق شده که آن هم مصوب شده ولی به دلیل تغییر خزانه دار نتوانسیم حقوق ناجیان غریق را پرداخت کنیم.
کریمیان از پرداخت حق الزحمه معوق ناجیان غریق در سه شنبه جاری خبر داد و گفت: میزان حقوق دریافتی ناجیان غریق بستگی به فعالیت خودشان دارد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر