English

فرمانده انتظامی محمودآباد خبر داد؛

کشف استخراج غیرمجاز ارز دیجیتال در گلخانه‌ای در محمودآباد

فرمانده انتظامی محمودآباد گفت: تعداد ۵ دستگاه ماینر استخراج ارز دیجیتال به ارزش ۲ میلیارد ریال در بازرسی از یک گلخانه این شهرستان کشف شد.

کشف استخراج غیرمجاز ارز دیجیتال در گلخانه‌ای در محمودآباد

، سرهنگ حسین کیان مهر با بیان اینکه هرگونه فعالیت اقتصادی غیرقانونی موجب اخلال در نظام مالی کشور قلمداد می‌شود، اظهار داشت: مجموعه انتظامی در برخورد فعالیت‌های اقتصادی غیرقانونی از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کند.

وی ادامه داد: در راستای طرح مبارزه با با قاچاق کالا، مأموران پلیس آگاهی شهرستان محمور آباد با انجام اقدامات فنی و میدانی از نگهداری و فعالیت تعدادی دستگاه‌های ماینر استخراج ارز دیجیتال درون یک گلخانه مطلع شده و جهت بررسی و پیگرد قانونی، موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

فرمانده انتظامی شهرستان محمودآباد گفت: پس از تحقیقات لازم و بررسی‌های دقیق و اطمینان از صحت موضوع با هماهنگی قضایی از مکان مذکور بازدید و تعداد ۵ دستگاه ماینر استخراج غیر مجاز ارز دیجیتال، یک دستگاه رایانه قابل حمل به صورت فعال به همراه سایر متعلقات کشف و در این خصوص ضمن تشکیل پرونده متهم ۳۹ ساله به مرجع قضایی معرفی شد.

وی با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش تقریبی این کشفیات را ۲ میلیارد ریال برآورد کردند از شهروندان خواست هرگونه اطلاعات و اخبار در این زمینه را بلافاصله به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه