English

دکتر قطب الدین صادقی:

تئاترکاران ماباید کارهای حرفه ای ودرسطح بین المللی ارائه کنند

داور دوازدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان گفت: امروز مسوولان جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان را به عنوان یک واقعیت بزرگ فرهنگی قبول دارند ضمن اینکه تا حدود زیادی هم این جشنواره در عرصه جهانی شناخته شده است.

تئاترکاران ماباید کارهای حرفه ای ودرسطح بین المللی ارائه کنند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، قطب‌الدین صادقی در حاشیه برگزاری دوازدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان  اظهار کرد: به نظر من سطح جشنواره به لحاظ کمی و کیفی نسبت به دوره‌های قبلی بهتر شده است.

وی خاطرنشان کرد: سطح آثار به ویژه نمایش‌های آیینی نسبت به دوره‌های قبلی جشنواره بالاتر رفته است.

این کارگردان مطرح کشوری تئاتر با بیان اینکه دیگر نمایش‌ها که در چارچوب نمایش‌های خیابانی است نیز همه در یک سطح نیستند، اذعان داشت: می‌توان آثار ارائه شده را در چند سطح یک تا سه تقسیم‌بندی کرد.

وی اظهار کرد: به نظر من به عنوان کسی که چندین دوره این جشنواره را دیده‌ام هر دوره نسبت به دوره قبل از رشد خوبی برخوردار است.

صادقی اضافه کرد: هر دوره از این جشنواره گروه‌هایی شرکت‌کننده بهتر ظاهر می‌شوند و جشنواره به طرف هرچه تکنیکی‌شدن حرکت می‌کند.

وی در مورد جایگاه امروز جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان نیز گفت: این جشنواره با گذشت ۱۲ دوره به نظر می‌رسد که جایگاه اصلی خود را در بین اقشار مردم مریوان پیدا کرده و هنرمندان نیز استقبال بسیار خوبی از جشنواره دارند.

وی با بیان اینکه امروز مسوولان جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان را به عنوان یک واقعیت بزرگ فرهنگی قبول دارند، تصریح کرد: تا حدود زیادی هم این جشنواره در عرصه جهانی شناخته شده است.

کارگردان و نویسنده کشورمان اذعان داشت: اینکه گروه‌های بزرگ از کشورهای مختلف دنیا از جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان استقبال کرده‌اند نشان می‌دهد که این جشنواره در سطح و مقبولیت بسیار خوبی قرار دارد.

وی در مورد ضرورت جذب مخاطب و اقداماتی که باید در این راستا مورد توجه فعالین این عرصه قرار گیرد نیز گفت: در وهله اول داشتن متن قوی که به درد مردم بخورد و بتواند در زندگی آنها بدرد بخورد و مشکلی را از مسیرشان بردارد در جذب مخاطب تاثیر بسزایی خواهد داشت.

صادقی تصریح کرد: فعالین تیم عرصه باید مشکلات و کمبودها را به خوبی بشناسند و مهم‌تر از اینها تکنیک است که باید بهای زیادی به بحث تکنیک در اجرای تئاتر داده شود.

وی با بیان اینکه کارهای آماتور و نیمه آماتور دیگر به درد مردم نمی‌خورد، اظهار داشت: باید تئاترکاران ما کارهای حرفه‌ای و در سطح بین‌المللی ارائه کنند.

این کارگردان مطرح کشورمان در مورد حمایت مسوولان از تئاتر در کشور گفت: مسوولان ما تا حد زیادی هنر تئاتر را ول کرده‌‌اند، ما در تهران حدود ۱۰۰ تا ۱۲۰ سالن تئاتر داریم ولی تنها چهار تا پنج سالن دولتی است.

وی گفت: جایی مثل وزارت ارشاد فقط تالار حافظ و تالار فردوسی را دارد و برای توسعه این ظرفیت‌ها کاری نکرده است.

صادقی با بیان اینکه وزارت ارشاد به عنوان متولی این حوزه در بحث تامین رفاهی هنرمندان اقدام چندانی انجام نداده است، عنوان کرد: اگر امروز تئاتر ما حرفی برای گفتن دارد به واسطه عشق و علاقه خود هنرمندان این حوزه است که با استفاده از ظرفیت‌های مالی خود و حمایت اطرافیانشان توانسته‌اند در این عرصه به جایی برسند.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه امروز بسیاری از کسانی که در این عرصه تلاش می‌کنند شرایط زندگی چندان مساعدی ندارند، گفت: به راستی شور و اشتیاقی که باید وجود داشته باشد در بین هنرمندان وجود دارد، اما مسوولان آنگونه که باید از هنرمندان حمایت نکرده‌اند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه