در نشست کارگروه تولید و رفع موانع تولید مطرح شد؛
انتقاد استاندار کهگیلویه و بویراحمد از تفسیر قوانین بانکی توسط برخی بانکها
استاندار کهگیلویه و بویراحمد از تفسیر قوانین بانکی توسط برخی بانکهای این استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری موج از یاسوج، عصر امروز بیست و دومین نشست کارگروه تولید و رفع موانع تولید با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد و سایر اعضای این کارگروه برگزار شد.
احمدی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ابتدای این نشست اقدام به حضور و غیاب مدیران کرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد دلیل عدم حضور برخی مدیران از جمله امور مالیاتی را در نشست گذشته کارگروه خواستار شد که عدم ارسال دعوت نامه به این اداره کل دلیل مطرح شده توسط مدیرکل امور مالیاتی بود که استاندار در جواب گفت: چطور دعوت نامه به همه رسیده و تنها به شما نرسیده است.
وی نیز لیست دستگاههای غایب نشست گذشته کار گروه را اعلام کرد و با بیان اینکه شرکت مدیرعامل و مدیرکل شرکت توزیع نیروی برق غایبان این نشست هستند که با هماهنگی با ما معاونین در جلسه حضور پیدا کردهاند.
مقام ارشد اجرایی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: مدیرانکل دستگاههای استان ملزم هستند در جلساتی که به ریاست استاندار برگزار میشود، حضور پیدا کنند.
احمدی در ادامه خواستار ارائه آمار و اطلاعات بانک آینده شد که مدیرعامل این بانک گفت ارائه هرگونه آمار و اطلاعات در زمینه تسهیلات بانکی تنها با هماهنگی بانک مرکزی مقدور است.
احمدی در واکنش به این موضوع گفت: تمام ادارات دولتی و نهادهایی که در این بانک سپرده دارند سپردهای خود را از این بانک خارج کنند.
آمارهایی مشکوک از ایجاد اشتغال در کهگیلویه و بویراحمد
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: بانکهایی که مصوبات را اجرای نکنند در گام نخست همه حسابهای دولتی را از آن خارج میکنیم.
علیمحمد احمدی در واکنش به پرداخت تسهیلات رونق تولید به ۴۳ واحد تولیدی در سال گذشته گفت: خروجی پرداخت تسهیلات باید منجر به افزایش تولید و ایجاد اشتغال شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ۳ میلیارد تومان اعتبار در زمینه رونق تولید پرداخت شده اما شغلی ایجاد نشده که این اعتبار باید خود را در جائی نشان دهد افزود: در هر واحد تولیدی اگر تولید ۲۵ درصد افزایش یابد، اشتغال نیز باید ۵ درصد افزایش داشته باشد در حالی که حجم تولید افزایش داشته اما اشتغالی ایجاد نشده که این آمارها مشکوک است.
وی با اشاره به اینکه ۳ میلیارد تومان پول کمی نیست، افزود: به ازای هر ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات باید یک شغل ایجاد شود و با تسهیلات ۳ میلیارد تومانی نیز باید ۳۰ شغل در استان ایجاد شده باشد.
مقام ارشد اجرایی کهگیلویه و بویراحمد با انتقاد از تفسیر قوانین بانکی توسط برخی بانکهای استان گفت: ملاک کار بخشنامه بانک مرکزی است و بانک صادرات حق تفسیر بخشنامههای بانکی را ندارد که در غیر اینصورت به معاون اول رئیس جمهور رونوشتی در همین خصوص ارسال میکنم.
احمدی اضافه کرد: ما مدافع بانکها هستیم اما بانکها باید نهایت همکاری را برای رونق بخش تولید کنند که عدم همکاری برخی بانکها به مصداق ضربالمثل شاه بخشید و شاهقلی خان نبخشید است.
وی بر اجرایی شدن مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید توسط بانک تأکید کرد و افزود: بانکهایی که مصوبات را اجرایی نکنند در گام نخست همه حسابهای دولتی را از آن خارج و از افتتاح حساب جدید در این بانکها خودداری شود، با این بانکها قطع همکاری میشود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه نسبت منابع به مصارف بانکهای استان از کشور بالا است، گفت: شورای بانکها مشخص کند چه میزان از سهم مصارف بانکها متعلق به حوزه تولید است.
وی در ادامه این کارگروه با اشاره به اینکه ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تولیدی متقاضی تسهیلات رونق تولید پرداخت شده گفت: ۱۲ میلیارد تومان باید منجر به ۱۲۰ فرصت شغلی شده باشد، ضمن اینکه اگر بر تسهیلات پرداخت شده نظارت نشود حدود ۵ یا۶ میلیارد تومان آن منحرف میشود.
احمدی تصریح کرد: بانک آینده منابع و مصارف و تسهیلات خود را اعلام نکرد که تمام ادارات و دستگاههای دولتی که در این بانک سپرده دارند سپردههای خود را قطع کنند مگر اینکه معاون اول رئیس جمهور دستور دهد.
مقام ارشد اجرایی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: همانطور که رونق تولید مهم بوده رونق بخش بانکی هم مهم است لذا بانک در خدمت تولید و تولید هم باید رونق پیدا کند تا گردش بانکها بچرخد.
۱۵ واحد تولیدی کهگیلویه و بویراحمد تسهیلات رونق تولید دریافت کردند
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ابتدای امسال تاکنون، ۱۵ طرح و واحد تولیدی در بخشهای کشاورزی و صنعت تسهیلات رونق تولید دریافت کردهاند.
داریوش دیودیده در این نشست اظهار داشت: دلایل عدم اجرای مصوبات کارگروه تسهیل در کمیته تخصصی متشکل از نمایندگان استانداری، سازمان صنعت، معدن و تجارت، شرکت شهرکهای صنعتی و اتاق بازرگانی مطرح و چنانچه دستگاه اجرایی یا بانک مقصر اعلام شد با توجه به اهمیت موضوع از طریق استانداری با آن برخورد میشود.
رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد افزود: همچنین چنانچه پس از بررسی موضوع در کمیته تخصصی، واحد تولیدی مقصر اعلام شود، دیگر حق طرح مشکلات خود را در کارگروه تسهیل ندارد.
دیودیده بیان کرد: دستگاهها و شرکتهای خدماترسان قبل از قطع خدمات واحدهای تولیدی موظف هستند ابتدا موضوع را به دبیرخانه کارگروه اعلام کنند تا در کمیته تخصصی بررسی و پس از دو هفته نتیجه آن به دستگاه خدماترسان اعلام شود.
وی عنوان کرد: سال گذشته ۱۷ طرح صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد تسهیلات رونق تولید دریافت کردند که از این تعداد، ۱۲ طرح پروانه بهرهبرداری دریافت کرده و وارد چرخه تولید شدند.
رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: همچنین سال گذشته ۴۳ واحد تولیدی استان تسهیلات سرمایه در گردش دریافت کردند که از این تعداد هماکنون ۴۱ واحد فعال و دو واحد غیرفعال است.
دیودیده ابراز کرد: از ابتدای امسال تاکنون نیز به ۱۵ واحد تولیدی در بخشهای کشاورزی و صنعت تسهیلات رونق تولید پرداخت شد که از این تعداد، ۱۱ طرح صنعتی و چهار طرح کشاورزی بودند.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر