معاون سازمان نوسازی مدارس کشور در خرمآباد، گفت:
اجرای طرح مقاوم سازی مدارس کار بینظیری است
معاون پشتیبانی و مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور از اجرای طرح مقاوم سازی مدارس کشور خبرداد و گفت : این حرکت بی نظیر ایران به الگویی برای سایر کشورها تبدیل کرده است.
به گزارش خبرگزاری موج از لرستان، علی شهری در نشست هماندیشی کمیسون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با جامعه خیرین مدرسهساز کشور که در خرمآباد برگزار شد، گفت: از ۱۱۱ هزار کلاس درس کشور، ۵۴۰ کلاس درس معادل ۲۰ درصد توسط خیران مدرسه ساز احداث شده است.
وی تاکید کرد: مشارکت های مردمی و خیرین در حوزه کاری مدرسه سازی کشور بی نظیر عمل کرده است به طوریکه به راحتی می توان در هیچ جای دنیا چنین الگویی وجود ندارد.
شهری ادامه داد: بسیاری از کشورهای جهان خواهان انتقال و ارائه چنین الگوی موفقی برای جلب مشارکت های مردمی هستند؛ و این الگو می تواند الگوی ارزشمندی برای ارائه به کشورهای جهان باشد.
معاون سازمان نوسازی مدارس کشور، افزود: سالانه مبلغ هشت هزار میلیارد ریال به کمک خیرین محقق می شود و با کمک ۲ هزار میلیارد ریالی سازمان نوسازی مدارس می توان بخشی از مشکلات مرتبط با مدارس را در کشور مرتفع کرد.
وی گفت: با توجه به وجود حدود ۶۰ مدرسه خشتی و گلی در استان لرستان این آمادگی وجود دارد که با همکاری و مشارکت سه جانبه مجمع خیرین مدرسه ساز، سازمان نوسازی مدارس و استانداری لرستان، نوسازی این مدارس را انجام داد به طوریکه هر یک از این نهادها یک سوم هزینهها را بر عهده گیرد.
معاون پشتیبانی و مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور افزود: در حال حاضر ۶۰ مدرسه خشتی و گلی، ۱۸۱ مدرسه کانکسی و ۸۶ مدرسه چادری در لرستان وجود دارد که مدرسه های چادری متناسب با شرایط زندگی وجود دارند یعنی چون امکان بردن مصالح نیست خانه های مردم از جنس چادر و مدارس از جنس چادر هستند.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر