English

رئیس‌کل دادگستری کردستان:

مجازات‌های جایگزین منجر به افزایش آگاهی و پرهیز از تخریب محیط زیست می شود

رئیس‌کل دادگستری کردستان گفت: استفاده از فرصت مجازات‌های جایگزین می‌تواند منجر به افزایش آگاهی، پیشگیری و پرهیز از تخریب محیط زیست شود.

مجازات‌های جایگزین منجر به افزایش آگاهی و پرهیز از تخریب محیط زیست می شود
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

، حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین حسینی در دیدار با مدیرکل، معاونین و کارکنان حفاظت محیط‌زیست استان، بر تعامل و همکاری دستگاه قضا با حفاظت محیط‌زیست تأکید کرد.

وی با اشاره به نقش و اثرگذاری فراگیر فرهنگ‌سازی برای حفاظت محیط‌زیست، گفت: مجازات‌های جایگزین و بهره‌گیری از آن بسیار موثر است.

رئیس‌کل کل دادگستری استان کردستان افزود: برنامه‌ریزی و استفاده از فرصت مجازات‌های جایگزینی می‌تواند منجر به افزایش آگاهی، پیشگیری و پرهیز از تخریب محیط‌زیست شود.

حسینی خاطرنشان کرد: تسریع در روند رسیدگی به پرونده‌های زیست محیطی و نظارت بر صنایع مشمول عوارض آلایندگی توسط محیط‌زیست جهت جلوگیری از تبعات آتی آن از اولویت‌های همکاری‌های این دو دستگاه خواهد بود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه