English

بازگشت هوای آلوده به آذربایجان‌شرقی

رئیس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی با اشاره به پایداری نسبی جو در استان تا اواخر روز پنجشنبه گفت: این وضعیت موجب افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در شهرهای صنعتی و پرجمعیت استان می‌شود.

بازگشت هوای آلوده به آذربایجان‌شرقی
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

، محمد امیدفر با اشاره به پایداری نسبی جو در استان تا اواخر روز پنجشنبه، گفت: این وضعیت موجب افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در شهرهای صنعتی و پرجمعیت استان می‌شود.

وی، بیان اینکه دمای هوای استان نیز از امروز به صورت نسبی افزایش می یابد، افزود: بر اساس آخرین نقشه های پیشیابی هواشناسی و تصاویر ماهواره ای، در این بازه زمانی از کیفیت هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت استان کاسته می شود.

رئیس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: از اواخر پنجشنبه، گذر امواج تراز میانی جو موجب افزایش ابر و بارش پراکنده برف در ارتفاعات و مناطق کوهستانی و از روز شنبه در برخی نواحی استان می‌شود.

امیدفر با بیان اینکه روز یکشنبه هفته آینده جوی پایدار در استان حاکم خواهد شد، گفت: از روز دوشنبه با نفوذ سامانه بارشی به جو منطقه، بارش برف استان را فرا می گیرد.

وی، ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته بستان آباد با دمای منفی ۱۶ درجه و خداآفرین با دمای مثبت ۱۲ درجه سانتی گراد به ترتیب سردترین و گرمترین شهرهای استان بودند.

رئیس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی یادآور شد: در این بازه زمانی دمای تبریز در سردترین زمان به منفی هفت درجه و در گرمترین زمان به مثبت سه درجه سانتی گراد رسید و دمای فعلی (۸:۳۰) این شهر منفی هفت درجه گزارش شده که نسبت به روز گذشته در همین ساعت تغییری نکرده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه