شهردار تبریز:
۸۵ هزار نفر از اماکن تاریخی شهرداری تبریز بازدید کردند
شهردار تبریز از بازدید ۸۵ هزار نفر از شهروندان و گردشگران از عمارت تاریخی شهرداری و سایر اماکن متعلق به شهرداری در ایام نوروز خبر داد.

، یعقوب هوشیار در خصوص اقدامات نوروزی شهرداری تبریز، گفت: در زمینه گردشگری، بروشورهای معرفی اماکن تاریخی تهیه و در اختیار مسافران قرار گرفت.
وی همچنین از توزیع ۶۰ هزار برگه کیوآرکد گردشگری، اجرای برنامه افطاری ساده در ۲۸ نقطه با توزیع روزانه هزار پک افطاری و نیز آمادهباش نیروهای آتشنشانی در شب چهارشنبهسوری خبر داد.
شهردار تبریز بیان کرد: سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری در ایام نوروز و رمضان، ۳۳۳ برنامه فرهنگی و اجتماعی در سطح شهر اجرا کرد.
هوشیار با بیان اینکه کمپهای ورزشی در ۱۰ منطقه شهرداری فعال بودند، افزود: تاکسیهای "از من بپرس" و امداد خودرو در ایام تعطیلات نوروزی خدماترسانی منظم داشتند، همچنین برای اسکان اضطراری، ۱۰ سالن ورزشی در سطح شهر آمادهسازی شده بود.
وی خاطرنشان کرد: ۸۵ هزار نفر از شهروندان و گردشگران از عمارت تاریخی شهرداری و سایر اماکن متعلق به شهرداری در ایام نوروز بازدید کردند.
شهردار تبریز با اشاره به اینکه اتوبوسهای تبریزگردی پتانسیلی برای معرفی تبریز به گردشگران نوروزی هستند، گفت: این طرح که با همکاری شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تبریز برگزار شد در دو شیفت آماده ارائه خدمات به گردشگران نوروزی بود.
ارسال نظر