شهردار تبریز خبر داد؛
افتتاح بزرگترین طرح بازآفرینی کشور با حضور رییس جمهور
شهردار تبریز گفت: بزرگترین طرح بازآفرینی شهری کشور در این کلانشهر، به زودی همزمان با سفر رئیس جمهور به این شهر افتتاح می شود.

، یعقوب هوشیار روز یکشنبه در نشست علنی شورای اسلامی کلانشهر تبریز افزود: طرح مسیرگشایی شهید آیتالله آلهاشم از جمله طرحهای فنی و پیچیده بافت فرسوده و حاشیه ای تبریز است که به دلیل شیب زیاد و اختلاف ارتفاع بالا، اجرای آن جسارت و کار فنی سنگین میطلبید و به راحتی امکانپذیر نبود.
به گفته وی برای اجرای این طرح بازآفرینی هشت هکتار زمین با هدف مسیرگشایی تملک و برخی از تملکات خارج از طرح اصلی به منظور تسهیل تردد و رفت و آمد شهروندان انجام شده است.
هوشیار ادامه داد: طرح بزرگ مسیرگشایی خیابان ۴۵ متری شهید آیت الله آل هاشم موسوم به پروژه ملی طرح نجات تبریز به طول قریب به ۲ کیلومتر و با اعتبار ۱۰ هزار میلیارد ریال در سه فاز به طور همزمان اجرایی می شود.
وی با اشاره به اینکه خیابان فوق به عرض ۴۵ متر بوده و ۷۷۲ باب ملک تجاری و مسکونی واقع در این مسیر تملک شده است، گفت: این پروژه پیچیدهترین پروژه فنی تبریز پس از انقلاب اسلام است و تلاش میکنیم این طرح تا اوایل خرداد ماه و همزمان با حضور رئیس جمهور به بهرهبرداری برسد.
هوشیار طرح زیرگذر شهید علینژاد در قالب طرح بازآفرینی فوق را بسیار مهم خواند و اظهار کرد: کاهش شیب این مسیر از ۱۸ درصد به ۹ درصد نیازمند بودجهای هنگفت و عملیات فنی پیچیده بود که شهرداری تبریز این پروژه را که طبق برنامه باید در ۲ سال اجرا میشد، ظرف مدت ۲ ماه به بهرهبرداری خواهد رساند.
وی با بیان اینکه تمرکز شهرداری بر کار فنی و پیشبرد پروژه بدون حاشیه رسانهای بوده است، یادآور شد: پس از افتتاح رسمی این طرح گزارش مستند و جامعی از روند اجرای پروژه به شورای اسلامی شهر ارائه خواهد شد.
ارسال نظر