حصارکشی های اروپا، اکوسیستم و حیات وحش را دچار اخلال کرد
پژوهشگران محیط زیست در اروپا اعلام کردند که با حصارکشی در مرزهای برخی از کشورهای اروپایی با هدف مقابله با ورود موج مهاجران که عمدتا از کشورهای سوریه، عراق و افغانستان راهی این قاره بودند، موجب اخلال در اکوسیتسم و حیات وحش این کشورها شد.
به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج به نقل از لوموند، تاکید کردند که این حصار کشی ها اعم از دیوار و یا فنس ضربه خطرناکی روند اکوسیستم در این کشورها زده و عواقب آن در زمینه محیط زیست و حیات وحش به زودی مشاهده خواهد شد. بنابر این گزارش، بالغ بر ۳۰ کیلومتر دیوار و فنس احداث شده که این اقدام با هدف مقابله با موج مهاجران خارجی و نیز مقابله با ورود مواد مخدر صورت گرفته است اما این رویکرد باعث شده تا نظام محیط زیست و حیات وحش در این کشور دچار مشکل شود به گونه ای که شماری از نمونه های جانوری نمی توانند جابجا شوند که این مساله می تواند به انقراض نسل برخی حیوانات از جمله
خرس و گوزن بیانجامد. دکتر «مات هاوارد» از دانشگاه بنگور انگلستان در این باره می گوید: زمانیکه خطر تروریسم و فروش مواد مخدر موجب شد تا دولت های اروپایی مرزهای خود را حصار کنند یا دیوار بکشند و در واقع مرزهای خود را به یکدیگر بستند، موجب این مشکل شد که حیوانات نتوانند در مراکزی که باید زندگی کنند به فراخور هوای محیط و سرما و گرما تردد داشته باشند. کشورهای اسلونی چند ماه پیش مرز خود را با صربستان با سیم های توری برقی بست تا مانع ورود مهاجران شود اما تداوم زیست خرس، گرگ و برخی گونه های دیگر جانوران را با مشکل جدی روبه رو کرد زیرا این حیوانات نتوانستد جابجا شوند.
ارسال نظر