English

دستورالعمل اجرایی تفاهم‌نامه وزارتخانه‌های دفاع و آموزش و پرورش امضا شد

دستورالعمل اجرایی تفاهم‌نامه وزارت آموزش و پرورش و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با حضور معاونان دو وزارتخانه دفاع و آموزش و پرورش به امضا رسید.

دستورالعمل اجرایی تفاهم‌نامه وزارتخانه‌های دفاع و آموزش و پرورش امضا شد

به گزارش خبرگزاری موج، دستورالعمل اجرایی تفاهم‌نامه وزارت آموزش و پرورش و وزارت دفاع با حضور محمد اسدی مدیرعامل بنیاد تعاون وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و مرضیه گُرد معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی و خانواده وزارت آموزش و پرورش با اهداف تقویت و تعمیق هویت و بینش دینی، فرهنگی و اجتماعی دانش‌آموزان، بهره‌گیری از امکانات علمی، تفریحی و ورزشی، ارتقای جایگاه مدارس به عنوان کانون‌های تربیتی و ایجاد بستر مناسب جهت توسعه سیاست مدیریت آموزشگاهی به امضاء رسید.

مدیرعامل بنیاد تعاون وزارت دفاع با اشاره به آمادگی این مجموعه در حوزه نوسازی، بهسازی و معماری مدارس بر اساس استاندارهای اعلامی آموزش و پرورش با استفاده از ظرفیت‌های وزارت دفاع، افزود: باید نسبت به اصلاح ترکیب نیروهای انسانی و بهسازی آنها، همچنین ارتقای مهارت‌های مدیران برای اداره مدارس و همچنین نحوه انتقال مطلوب مسائل آموزشی مورد انتظار در مناطق آموزش وپرورش، اقدامات اساسی و کلیدی انجام شود. 

اسدی در ادامه گفت: باید کارگروهی را تعریف کنیم که هم ساختار فکری و برنامه ریزی آموزش و پرورش حفظ شود و هم مجموعه وزارت دفاع در کنار شما، ضعف‌ها، چالش‌ها و آسیب‌های موجود را نعکس کند.

وی در ادامه با توجه دادن مخاطبین به این مطلب که باید از تمام ظرفیت یک معلم برای انتقال مطالب و تدریس استفاده شود، اظهار داشت: ما گاهی از ۱۰ یا ۲۰ درصد از ظرفیت یک معلم بهره برداری می‌کنیم و دلیل آن هم این است که ۸۰ درصد فکر معلم درگیر مشکلات مالی، مسکن و درمان است؛ لذا آموزش و پرورش باید با ایجاد ظرفیت لازم و بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود خود، در راه رفع مشکلات و ایجاد انگیزه معلمان برای انجام خدمت با تمام ظرفیت و تمرکز لازم قدم بردارد.

مدیرعامل بنیاد تعاون با تأکید بر لزوم ایجاد انعطاف در مسیر تغییر و تحول و نوآوری مدارس تصریح کرد: امروز باید متناسب با دنیا، جهانی فکر کنیم و بومی عمل کنیم.

وی، نظارت بر تعهد شغلی مدیران مدارس، ایجاد ذهنیت فلسفی مدیران، آموزش نحوه تصمیم‌گیری و آموزش مدیریت بحران و وظایف مدیران به شکل کاربردی را از دیگر نیازهای مدیران مدارس برشمرد و در خصوص انتصاب این مدیران افزود: مدیرانی باید منصوب شوند که دارای ویژگی‌های سرعت، دقت، خلاقیت، نوآوری، آینده نگری، تفکر، برنامه ریزی، تعهد، دلسوزی، مسئولیت پذیری و ثبات و تعادل در شخصیت باشند.

اسدی، انتصاب افرادی با سلامت روحی و روانی و سایر صلاحیت‌ها و آشنا نمودن آنها با نظام آموزش و پروش و قوانین و مقررات آن و همچنین برطرف کردن موانع اصلی به‌کارگیری مدیران شایسته در مدارس و برنامه‌ریزی و تقویت روشه‌ای علمی افزایش کارایی و اثربخشی مدیران را از دیگر نکات مهم در انتخاب و انتصاب مدیران مدارس شهرک‌های مسکونی وزارت دفاع دانست که باید مد نظر قرار گیرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه