English

وزیر کار برای رسیدگی به مصدومان بندر شهید رجایی دستور داد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امکانات استان های هرمزگان، بوشهر، فارس و هرمزگان را برای رسیدگی فوری و موثر به مصدومان حادثه بندر شهید رجایی بسیج کرد.

وزیر کار برای رسیدگی به مصدومان بندر شهید رجایی دستور داد

به گزارش خبرگزاری موج، به دنبال انفجار در یکی از اسکله های بندر شهید رجایی که ظهر روز شنبه ششم اردیبهشت ماه روی داد، احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیگیر رسیدگی به مصدومان این حادثه شد.

وی ضمن ابراز تأسف و همدردی با خانواده‌های آسیب‌دیدگان و تسلیت به خانواده جانباختگان طی تماسی با مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی و مدیران کل کار، تأمین اجتماعی و درمان استان‌های هرمزگان، بوشهر، فارس و کرمان، دستور بسیج کامل امکانات این مجموعه‌ها برای رسیدگی فوری و مؤثر به مصدومان را صادر کرد.

انفجار بزرگی که امروز شنبه، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست که تا زمان انتشار این خبر بر اساس آمار رسمی چهار کشته و ۵۱۶ مجروح برجا گذاشته است اما اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه در دست نیست.

تیم‌های امدادی و نیروهای امنیتی در محل حضور دارند و عملیات بررسی و امدادرسانی در حال انجام است؛ تحقیقات جهت مشخص شدن ابعاد این حادثه همچنان ادامه دارد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه