English

۷هزار غرفه صنایع‌دستی میزبان گردشگران نوروزی در سراسر ایران

مدیرکل صادرات معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور از برپایی ۷هزار غرفه صنایع‌دستی در نوروز ۹۶ در سراسر ایران و در ۳۱ استان کشور خبر داد.

7هزار غرفه صنایع‌دستی میزبان گردشگران نوروزی در سراسر ایران

به گزارش خبرگزاری موج، پویا محمودیان مدیرکل صادرات معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور، درباره برپایی این بازارچه‌های صنایع‌دستی گفت: نوروزی که به ایرانیان ارث رسیده، فرصت شگفتی است که باید از آن بهره ببریم و با اهدای صنایع‌دستی به یکدیگر از این هنر دیرین کشورمان حمایت کنیم و به کودکان خود بیاموزیم که بهترین راه حمایت، خرید صنایع‌دستی ایرانی است.

محمودیان ادامه داد: در سال ۹۵ اتفاقات بسیار خوبی برای صنایع‌دستی رخ داده، اما هنوز با رشد ایدئالی مدنظرمان فاصله دارد؛ البته امیدواریم و روبه‌جلو با هدف رشد و تعالی در حرکتیم.

مدیرکل صادرات معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور خاطرنشان کرد: بازارچه‌های نوروزی با هدف حمایت از هنرمندان بومی در ۳۱ استان و در بسیاری از شهرستان‌های استان‌ها، حتی در دورترین نقاط ایران، برگزار می‌شود. در این میان، استان خراسان رضوی با ۹۷ بازارچه رکورددار است؛ همچنین کهگیلویه‌و‌بویراحمد با ۱۶ بازارچه، سیستان‌وبلوچستان با ۲۵ بازارچه و تهران نیز با ۴ بازارچه در مجموعه سعدآباد، باغ‌موزه قصر، برج میلاد و پارک آب‌و‌آتش پذیرای هنرمندان و گردشگران عزیز نوروزی خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه ایران عزیزمان، از آب‌های آبی خلیج همیشه فارس تا خزر زیبا، از کهنوج و اقلید تا کامیاران و پاوه، میزبان بازارچه‌های نوروزی صنایع‌دستی است گفت: این بازارچه‌ها که با حضور رشته‌های مختلف صنایع‌دستی، ازجمله بافته‌های داری و زیراندازها، کاشی، سفال و سرامیک، شیشه و آبگینه، چوب، انواع دوخت‌ها، بافت‌ها برپا می‌شوند، با عرضه انواع محصولات بومی هر استان و شهرستان از ۲۵ اسفند ۹۵ تا پایان تعطیلات نوروزی در خدمت گردشگران نوروزی خواهند بود.

محمودیان بیان کرد: در نوروز ۹۶، ۷هزار غرفه صنایع‌دستی در کل کشور برپا هستند که از بزرگ‌ترین مجموعه‌بازارچه‌های نوروز در جهان محسوب می‌شوند. همچنین استقرار جغرافیایی این بازارچه‌ها برای سهولت دسترس گردشگران و مسافران در خانه‌ها و کارگاه‌ها و مراکز صنایع‌دستی، ورودی یا خروجی شهرها، ابنیه‌های تاریخی و موزه‌ها یا میادین و پارک‌های شناخته‌شده هر شهر درنظر گرفته شده است.

مدیرکل صادرات معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور در پاسخ به این پرسش که نظارت بر قیمت‌ها که دغدغه جدی مردم است چگونه صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: نظارت ازطریق کارشناسان استانی معاونت صنایع‌دستی در همه استان‌ها بر قیمت‌ها صورت می‌گیرد، اما به‌دلیل تنوع زیاد صنایع‌دستی و منحصربه‌فرد بودن هر اثر صنایع‌دستی نسبت به اثر دیگر، قدری کار نظارت دشوار است؛ بااین‌حال، تلاش می‌کنیم این نظارت‌ها با بهترین کیفیت صورت گیرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه