تمهیدات پلیس راهور پایتخت برای روز طبیعت
پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با توجه به سیزدهم فروردین ماه تمهیدات ترافیکی برای این روز در نظر گرفت.
![تمهیدات پلیس راهور پایتخت برای روز طبیعت](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/g4oZsWFYj7Rs/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehzIj_qmkcUGI/IRMJmmhZ5eW2.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، بنا بر اعلام پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، تردد خودروهای باربری سنگین از ساعت ۵ بامداد روز ۱۳ فروردین تا ساعت ۲۴ همان روز در معابر و بزرگراه های تهران ممنوع است .
همچنین حمل مسافر با وسیله باربری از جمله وانت بار و کامیونت ممنوع بوده و ماموران پلیس در صورت مشاهد ضمن اعمال قانون از ادامه حرکت وسیله نقلیه مذکور جلوگیری می کنند.
در روز ۱۳ فروردین با پارک خودرو در محل غیرمجاز، پارک دوبله و هرگونه توقفی که منجر به سد معبر شود برخورد قانونی شده و وسیله نقلیه توسط جرثقیل جابجا می شود .
طبق دستور پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، حمل بار غیرمتعارف و سرنشین اضافی با موتورسیکلت ممنوع است و با تخلفات موتورسواران به ویژه در محورهای بزرگراهی و جاده های لواسانات و امامزاده داود(ع) برخورد قانونی میشود.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر