English

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خبر داد

اجرای طرح سامان‌بخشی صنعت اسباب‌‌بازی

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: علاوه بر بحث نظارت بر واردات، تولیدات و طراحی اسباب‌بازی‌ها، صدور هولوگرام‌ها و سامانه پیامکی، بحث جدید سامان‌بخشی صنعت اسباب‌بازی را در کانون در اولویت قرار می‌دهیم.

اجرای طرح سامان‌بخشی صنعت اسباب‌‌بازی

به گزارش خبرگزاری موج، علیرضا حاجیان‌زاده در اولین جلسه شورای ساماندهی صنعت اسباب‌بازی با اشاره به اینکه شورای نظارت بر اسباب‌بازی از اقدام‌های راهبردی نظام جمهوری اسلامی است که متولی آن کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است، اظهار داشت: ایجاد دبیرخانه شورای نظارت بر اسباب‌بازی در کانون، تصمیمی حاکمیتی است و از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با بیان اینکه مقام معظم رهبری به مسأله اسباب‌بازی و تأثیر آن بر فرهنگ کشور و سبک زندگی کودکان و نوجوانان، تأکید دارند، تصریح کرد: اسباب‌بازی هم می‌تواند مخرب باشد و مسیر فکری و اخلاقی بچه‌ها را تغییر دهد و هم می‌تواند فرهنگ‌ساز و الگوساز باشد و در مجموع به عنوان کالایی فرهنگی برای کودکان تعیین کننده است.

وی با تاکید بر اینکه اسباب‌بازی می‌تواند کودکان را به سبک زندگی غربی و یا سبک زندگی ایرانی اسلامی سوق بدهد، گفت: مقام معظم رهبری مستقیما به این موضوع ورود پیدا کردند و به بخش‌هایی که متولی این امر هستند، دستور دادند که این وضعیت را سامان‌دهی کنند.

به گفته حاجیان زاده، فرصتی برای کانون فراهم شده که باید آن را مغتنم شمارد. یکی مسئولیت رسمی شورای نظارت بر اسباب‌بازی است که از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی به کانون واگذار شده و دیگری نگاه رهبری معظم انقلاب به موضوع اسباب‌بازی است که اینها فرصتی را ایجاد کرده‌اند تا کانون فعالانه‌تر وارد عرصه ساماندهی اسباب‌بازی شود.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش،‌ مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اشاره به اینکه‌ اسباب‌بازی هیچ متولی و مدعی دیگری در کشور ندارد، افزود: این مساله، بار کانون را سنگین‌تر می‌کند و هر وقت صحبت از اسباب‌بازی می‌شود، نگاه افکار عمومی و مسئولین کشور به سوی کانون متوجه می‌شود و ما باید از این فرصت استفاده کنیم و بیش از پیش اهتمام داشته باشیم.

وی تأکید کرد: در کانون ضمن انجام امور جاری، چند اولویت را در کارمان قرار داده‌ایم که یکی از آنها سامان‌دهی صنعت اسباب ‌بازی است، همچنین اولویت‌های دیگر فضای مجازی، تبلیغات و اطلاع‌رسانی، توسعه ارتباط با مخاطبان، رویکرد دینی و انقلابی، ساماندهی اشتغال کارکنان و... است.

حاجیان‌زاده توضیح داد: علاوه بر بحث نظارت بر واردات اسباب‌بازی و صدور مجوز، نظارت بر تولیدات و طراحی اسباب‌بازی، صدور هولوگرام‌ها و سامانه پیامکی، بحث جدید سامان‌بخشی صنعت اسباب‌بازی را در کانون در اولویت قرار می‌دهیم.

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تأکید کرد: از طراحان و تولید کنندگان داخلی حمایت می‌کنیم و با جشنواره‌هایی که در دو سال اخیر در کانون برگزار کردیم، فرصتی به وجود آوردیم تا تولید کنندگان و طراحان اسباب‌بازی کارهایشان را عرضه کنند. نمایشگاه‌هایی را برای ارائه کارهایشان برپا می‌کنیم و شرایطی را فراهم می‌‌آوریم تا در فروشگاه‌های کانون، تولیدات مناسب به فروش برسد.

وی یادآور شد: در طرح سامان‌بخشی اسباب‌بازی، بحث استانداردسازی اهمیت ویژه‌ای دارد و باید عناصر هدایت، حمایت، نظارت، فضاسازی و فرهنگ‌سازی در کنار هم قرار گیرد تا طرح سامان‌دهی اسباب‌بازی جامع شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه