English

دندانپزشکان برای کسب مجوز پروانه طی ۵ سال باید ۱۲۵ امتیاز کسب کنند

رئیس انجمن دندانپزشکان عمومی ایران گفت: بین دندانپزشک عمومی و متخصص تفاوتی نیست و نتیجه کار مهم است.

دندانپزشکان برای کسب مجوز پروانه طی 5 سال باید 125 امتیاز کسب کنند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، باقر شهنی‌زاده‌ رئیس انجمن دندانپزشکان عمومی ایران‌ در نشست خبری که امروز به مناسبت ششمین همایش‌ زیبایی انجمن دندانپزشکان‌ عمومی ایران‌ در ساختمان مرکزی این انجمن برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۲۵ هزار دندانپزشک‌ در سراسر کشور مشغول به ارائه خدمات هستند که آموزش ‌این افراد یکی از اولویت‌های اصلی انجمن دندانپزشکان عمومی محسوب می‌شود.

وی بیان کرد: هدف از برگزاری این همایش افزایش توانایی‌های خود و همکاران‌ تا اخذ بهترین نتیجه در خصوص بهداشت دهان و دندان است‌ و هر دندانپزشکی‌ موظف است‌ تا دانش خود را به اندازه‌ای بالا ببرد‌ تا بتواند درمان بیماران را به خوبی و به نحو مؤثری انجام دهد.

شهنی‌زاده‌ عنوان کرد: بین دندانپزشکان عمومی و همکاران متخصص نباید هیچ تفاوتی‌ وجود داشته باشد بلکه مسئله مهم درمان مؤثر بیماران در حوزه دهان و دندان است.

وی با بیان اینکه هر دندانپزشک‌ برای تمدید مجوز پروانه مطب خود باید ۱۲۵ امتیاز از آموزش‌های خود را طی پنج سال کسب کند، افزود: دندانپزشکان باید هر سال دانش خود را به روز کنند و در این راستا این کنگره با هدف ارتقای سطح علمی همکارانمان‌ برگزار می‌شود تا با آموزش‌های مداوم بتوانند امتیازهای‌ لازم را کسب کنند.

شهنی‌زاده عنوان کرد: در این کنگره آموزش علوم جدید انجام می‌شود و فارغ‌التحصیلان این رشته موظف هستند دانش خود را تکرار و یا بازآموزی کنند.

وی اظهار کرد: انجمن دندانپزشکان عمومی موظف است آموزش‌های لازم را برای فارغ‌التحصیلان در نظر بگیرد؛ طی پنج الی ۶ سال فو‌لیکوروم را که به وسیله شورای دندان ترسیم‌ و تدوین شده را طی زمان‌های مختلف بر اساس چارت‌ آموزش دهد.

شهنی‌زاده ادامه داد: انجمن دندانپزشکان عمومی علاوه بر آموزش اصولی زیبایی بحث اخلاق پزشکی را مدنظر‌ قرار می‌دهد و این همایش نیز با هدف ایجاد یک روش اصولی با تکیه بر اخلاق پزشکی برگزار می‌شود.

وی تأکید کرد: متأسفانه سیل درخواست‌های زیبایی در کشور بیشتر از استانداردهای‌ بین‌المللی است و این موج در موارد مختلف بدون هیچگونه ضرورتی‌ درخواست می‌‌شود.

شهنی‌زاده تأکید کرد: آموزش اصولی‌ در کار با هدف حاکمیت اخلاق در روش‌های درمانی و درخواست کنترل غیرضروری‌ بیماران است تا افراد آسیب کمتری‌ ببینند.

وی با اشاره به آمار مربوط به شکایت‌های مربوط به دهان و دندان تصریح کرد: در دنیا شکایت از کار پزشکی امری طبیعی است و بیمه‌ها پشت سر این شکایت‌ها قرار دارند؛ در دنیا بیمه‌ها دندانپزشکی و روش‌های درمانی را تحت پوشش قرار می‌دهند و شکایت یک امری عادی است اما متأسفانه در کشورمان برخی افراد شکایت از یک مسئله‌ای را به منظور داشتن ایراد در آن حوزه تصور می‌کنند.

شهنی‌زاده در پایان اظهار کرد: بیشتر شکایت‌های مربوط به دهان و دندان ناشی از تبلیغات برخی از افراد در فضای مجازی است و بسیاری از آنها وارد نیست.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه