English

پس از شمارش آرای نمایندگان مجلس

قاضی زاده هاشمی با کسب ۲۵۳ رأی وزیر بهداشت ماند

سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی با کسب ۲۵۳ رأی از نمایندگان مجلس چهاردهمین وزیر بهداشت جمهوری اسلامی ایران شد.

قاضی زاده هاشمی با کسب ۲۵۳ رأی وزیر بهداشت ماند

به گزارش خبرگزاری موج، سید حسن قاضی‌زاده هاشمی، متولد فروردین ماه ۱۳۳۸ در شهر فریمان است. پدر او از چهره‌های مورد وثوق شهر بود و به کار عطاری اشتغال داشت؛ وزیر بهداشت دولت یازدهم در کودکی قرآن را نزد مرحوم آقای شیخ حسین مطهری پدر شهید بزرگوار مرتضی مطهری فرا گرفت. در سال ۱۳۵۶ وارد دانشکده پزشکی دانشگاه مشهد شد. ضمن تحصیل و همزمان با گسترش موج انقلاب اسلامی با مشارکتی فعال، در رخدادهای سیاسی - اجتماعی شهر مشهد تأثیر گذار بود.

وزیر بهداشت دولت یازدهم بعد از پیروزی انقلاب به عنوان یکی از مؤسسان جهاد سازندگی در عرصه‌های گوناگون نقشی مؤثر ایفا کرد و با شروع جنگ تحمیلی، ۳۳ ماه به عنوان یکی از مسئولان مهندسی رزمی جهاد به صورت داوطلبانه در جبهه‌ها حضور داشت.

سید حسن قاضی زاده هاشمی متخصص چشم پزشکی و فوق تخصص جراحی قرنیه، رکورددار عمل جراحی لیزیک چشم در کشور است و پیش از این در سمت هایی از جمله دبیرکلی انجمن چشم پزشکی ایران، عضو فرهنگستان علوم پزشکی، دبیر شورای سیاست گذاری رشته چشم پزشکی، دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی، مشاور وزیر بهداشت در زمان وزارت محمد فرهادی، رئیس بخش قرنیه بیمارستان فارابی، کارشناس رشته چشم پزشکی در هیات انتظامی نظام پزشکی، مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مؤسس و عضو هیات مدیره انجمن پزشکی لیزری ایران و عضو هیات امنای ارزی وزارت بهداشت بوده است.

سید حسن قاضی زاده هاشمی عهده دار موسسه ای خیریه ای تحت عنوان موسسه نورآوران سلامت است که هر چند وقت یک بار با تجهیزات کامل و به همراه تعدادی از چشم پزشکان مجرب، به مناطق محروم و دور افتاده کشور می رود و نسبت به درمان بیماری های چشم مردم این قبیل مناطق اقدام می کنند.

وی در مرداد سال ۱۳۹۲ به عنوان گزینه دولت یازدهم برای تصدی وزارت بهداشت به مجلس شورای اسلامی معرفی شد و با کسب اکثریت آرا (اخذ شده ۲۸۴/ موافق: ۲۶۰ رای؛ مخالف: ۱۸ رأی؛ ممتنع: ۶ رأی) از مجلس رای اعتماد گرفت و به عنوان وزیر بهداشت دولت یازدهم به فعالیت مشغول شد.

از جمله سوابق کاری هاشمی در دوره وزارت می‌توان به اجرای طرح تحول نظام سلامت، کنترل بازار و اعمال محدودیت بر واردات دارو اشاره کرد. هرچند اجرای طرح تحول سلامت با انتقادهای فراوانی از جمله مغفول ماندن طب سنتی در این دوره، غافل شدن از راهنمای بالینی، پرونده الکترونیک سلامت و نظام ارجاع همراه بوده است.

از جمله مشکلات طرح تحول سلامت می‌توان به عدم همراهی بیمه‌ها با وزارت بهداشت اشاره کرد. بطوریکه همزمان با افزایش قابل‌توجه تعرفه‌ها، بیمه‌ها و مخصوصاً بیمه‌های تکمیلی با مشکل کمبود منابع مواجه شدند و مبالغ قابل‌توجهی بدهی به مراکز ارائه خدمت  درمانی بوجود آمد.

وزیر بهداشت بارها تجمیع بیمه‌ها را راه‌حل قانون برنامه پنجم توسعه جهت ارتقا کارآمدی بیمه‌ها دانست. مسئولین وزارت بهداشت نیز تجمیع منابع بیمه‌ها و انتقال آن به وزارت بهداشت را راه حل برون رفت از این مشکلات دانسته‌اند.

افزایش سرانه سلامت روستاییان، تأمین پزشک عمومی جهت مراکز بهداشتی درمانی، تعمیر و تجهیز خانه‌های بهداشت، بازسازی خدمات دندان‌پزشکی و توزیع مکمل برای گروه‌های هدف از برنامه‌های گام دوم طرح تحول سلامت برای مناطق محروم و روستایی را می‌توان ازجمله دستاوردهای مثبت آن برشمرد.

حسن قاضی زاده هاشمی مجددا برای دومین بار در توسط حسن روحانی به عنوان گزینه وزارت بهداشت به مجلس شورای اسلامی معرفی شد که در نهایت توانست با کسب ۲۵۳ رای بر کرسی وزارت بهداشت باقی بماند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه