رئیس هیأت مدیره بنیاد برکت:
بنیاد برکت به دنبال توسعه کسب وکارهای خانگی
رئیس هیأت مدیره بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: مشارکت بنیاد برکت در پروژههای اقتصادی مناطق محروم، صد درصد سرمایهگذاری اسلامی است و براساس مبانی دینی و اسلامی تلاش میکند تا توانمندسازی اقتصادی و معیشت مردم مناطق محروم به شکل پایدار تحقق یابد.
به گزارش خبرگزاری موج، عسکری آزاد در نشستی با حضور استاندار، مدیران کل ادارات و جوامع محلی استان کردستان، اظهار کرد: در کل کشور کارهای زیادی در حوزهی زیرساختها و فعالیتهای اقتصادی انجام شده اما تعاملاتی که امکان توسعهی اشتغال و استفادهی همهی ظرفیتها را داشته باشد، بهطور کامل انجام نگرفته است.
وی با اشاره به اینکه بعد از تأسیس بنیاد برکت، توسعهی اشتغال و توانمندسازی اقتصادی مناطق محروم به عنوان یکی از مأموریتهای بنیاد مطرح شد، افزود: در ابتدای تأسیس بنیاد برکت، سعی شد از طریق مشارکت با کارآفرینان، فعالیتهای اقتصادی در کشور را توسعه دهیم.
وی خاطر نشان کرد: بنیاد برکت تاکنون با کارآفرینان در ۱۸ طرح توانمندسازی اقتصادی استان کردستان مشارکت داشته که از ۱۳ مورد این طرحها خارج شده و سهام خود را به کارآفرین شریک واگذار کرده است.
رئیس هیأت مدیرهی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) یادآور شد: اعتبارات قابلتوجهی از سوی بنیاد برکت برای محرومیتزدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی در استان کردستان تخصیص یافته و اقدامات متعددی از جمله انجام امور زیربنایی، مدرسهسازی، ساخت مسجد، مراکز فرهنگی و مراکز بهداشت و درمان نیز انجام شده است.
وی افزود: علاوه بر مشارکتهای بنگاهمحور، فعالیتهای دیگر اجتماعمحور و برای زنجیرهای از تولید نیز شکل گرفته و در بنیاد برکت دو طرح «آفتاب» و «آسمان» را طراحی و آمادهی اجرا کردهایم که برای استفادهی بهتر از ظرفیتهایی است که بهطور کامل در کشور بهکار گرفته نشدهاند.
وی بیان کرد: در راستای استفاده از ظرفیتهای موجود، مشارکت جمعی را خواهیم داشت و آنچه که اخیرا در کردستان مورد توجه گرفت، تولید عسل با مشارکت زنبورداران و حمایت و کمک بنیاد برکت است.
رئیس هیأت مدیرهی بنیاد برکت تصریح کرد: در راستای طرح تولید عسل، کارخانهای در استان کردستان ایجاد میشود که باید به اطمینان مصرفکننده، بازاریابی و تولید با کیفیت بیندیشد.
دکتر عسکری آزاد با بیان اینکه بسیاری از مردم از کیفی بودن تولید عسل کردستان اطلاع ندارند، گفت: باید با فرآیند صحیح و برندسازی تولید عسل خوب را به جامعه بشناسانیم و مهمترین اصل در این راستا شناسایی ظرفیتها و توانمندیهاست.
وی قرار گرفتن در فضای کسبوکار را یک موفقیت برشمرد و افزود: باید تولیدکنندگان بهویژه روستاییان را با این فضا آشنا کرد چرا که تعاملات با مردم حس جدیدی ایجاد میکند که توانمندی و تسلط بر کار را بیشتر میکند.
وی ابراز امیدواری کرد کارخانهی تولید عسل در کردستان بتواند استانداردهای تولید عسل برای کل کشور را تعیین و آنچه که به مردم عرضه میکند به گسترش کار بیانجامد.
دکتر عسکری آزاد اضافه کرد: حضور بنیاد برکت در راستای طرح ایجاد کارخانهی عسل کردستان، کمک به شکلگیری و اجرای طرح است و این بنیاد به هیچوجه دنبال کسب سود نیست، چرا که ما سهام خود را واگذار میکنیم و به عنوان حامی در کنار تولیدکنندگان عسل و زنبورداران استان هستیم.
وی اظهار کرد: کار بنیاد برکت صد درصد سرمایهگذاری اسلامی است و براساس مبانی دینی و اسلامی تلاش میکند تا توانمندسازی اقتصادی مردم مناطق محروم تحقق یابد.
وی همچنین به طرحهایی که در حوزهی اشتغال خانگی میتواند کسبوکار ایجاد کند، پرداخت و افزود: در این راستا نیز طرح آسمان را اجرا میکنیم تا با سرمایهی کم، اشتغال ایجاد کنیم.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر