اهداف اجرای برنامه سفیران سلامت
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: افزایش بهبود سبک و کیفیت زندگی، رضایت مردم از خدمات بهداشتی و درمانی، پیشگیری از بیماری های اولیه، بهره وری افراد و افزایش قدرت تولید اقتصادی است.
به گزارش خبرگزاری موج، دکتر جواد اکبری زاده افزود: طرح تربیت سفیران سلامت برای اجرای برنامه ملی خود مراقبتی از ابتدای سال ۹۵ در منطقه سیستان شروع شده است و همچنان ادامه دارد.
اکبری زاده اظهار کرد: خود مراقبتی شامل اعمالی اکتسابی، آگاهانه و هدف دار است که مردم برای خود، فرزندان و خانواده انجام می دهند تا تندرست بمانند، از سلامت ذهنی و جسمی خود حفاظت کنند و نیازهای اجتماعی و روانی خود را برآورده سازند.
سفیر سلامت حداقل باید هشت کلاس سواد داشته باشد
وی بیان کرد: سفیر سلامت که عضوی از اعضای یک خانواده و جامعه است حداقل باید هشت کلاس سواد داشته باشد تا بتواند به صورت داوطلبانه مسئولیت انتقال مطالب آموخته شده در حوزه سلامت و مراقبت فعال از سلامت خود، اعضای خانواده و جامعه را عهده دار شود که طرح سفیران سلامت شامل سفیر سلامت دانش آموزی، خانوار، دانشجویی و به ویژه معلمان در زمینه اجرای برنامه ملی خود مراقبتی، در سیستان انجام شد.
وی با اشاره به اهداف اجرای برنامه سفیران سلامت گفت: افزایش بهبود سبک و کیفیت زندگی، رضایت مردم از خدمات بهداشتی و درمانی، پیشگیری از بیماری های اولیه، بهره وری افراد و افزایش قدرت تولید اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مردم، افزایش کمیت و کیفیت مشارکت مردم در سلامت و مراقبت از بیماری ها و رشد تحصیل و کار سالم در کشور از جمله اهداف این طرح است.تعداد سفیران سلامت خانوار تربیت شده 14 هزار و 133، دانش آموزی شش هزار و 526، معلمان هزار و 101 و دانشجویی 151 نفر است.
اکبری زاده گفت: با توجه به این که نوجوانان و جوانان نقش عمده ای در توسعه و ساخت آینده کشور دارند، توجه و دقت در حفظ و ارتقای سطح سلامت آنان گامی مهم در ساختن انسان های سالم است که آموزش و پرورش مهم ترین نقش را در این زمینه ایفا می کند و چنانچه دانش آموزان به صورت جدی اطلاعات و نکات بهداشتی را فراگیرند به خوبی می توانند آن را در زندگی روزمره استفاده و با انتقال آن به دوستان، خانواده و جامعه از بروز حوادث، بیماری ها، اختلالات جسمی و روانی و حتی معضلات اجتماعی جلوگیری کنند.
ارسال نظر