نمایندهی ابهر گفت:
کمبود آب شرب مشکل مردم ابهر
نمایندهی مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی گفت: کمبود آب بهداشتی آشامیدنی و مدارس فرسوده مشکل بزرگ ابهر است.
به گزارش گروه آسیب های اجتماعی خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی بنیاد برکت، محمد عزیزی با اشاره به دیداری که با رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) داشته، اظهار کرد: پس از برگزاری یک جلسه با دکتر محمد مخبر، ایشان مأموریت احداث چند مدرسه را در مناطق روستایی ابهر به بنیاد برکت محول کردند که فرآیند کار، به سرعت در حال انجام است.
وی عدم وجود بروکراسی اداری را در بنیاد برکت مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: با توجه به سوابق اجرایی خودم در گذشته، شاهد بودهام که مراحل اخذ موافقت تخریب و نوسازی، تأمین اعتبار و تجهیز یک مدرسه سالها به طول میانجامد، اما این فرآیند در بنیاد برکت در کوتاهترین زمان ممکن و با کمترین قوانین دستوپاگیر اداری انجام میشود.
به گفتهی نمایندهی مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی، باید از عنایت رهبر معظم انقلاب در تشکیل چنین بنیادی که به فکر خدمترسانی به مردم مناطق محروم است، شکرگزار بود.
عزیزی با اشاره به عملکرد بنیاد برکت در حوزهی انتخابیهی خود اظهار داشت: تا به امروز بیشتر برای ساخت مدرسه درخواست داشتهایم، اما درصدد هستیم از سایر قابلیتها و خدمات بنیاد برکت در مناطق محروم و روستایی ابهر، خرمدره و سلطانیه، از جمله ظرفیتهای اشتغالزایی، بهره ببریم.
نمایندهی مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه کمبود آب بهداشتی و مدارس فرسوده را از جمله مشکلات اصلی حوزهی انتخابیه خود ذکر کرد و گفت: برخی از روستاهای منطقه از لحاظ تأمین و انتقال آب بهداشتی آشامیدنی با مشکلات جدی مواجه هستند. همچنین وجود مدارس کانکسی حتی در شهر ابهر نیز از دیگر معضلات ما بهشمار میرود. امیدواریم بنیاد برکت در حوزههای مدرسهسازی و آبرسانی در مناطق روستایی و محروم منطقه ورود کند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: البته انتظار ما ساخت مدارس در روستاهای بزرگ و پرجمعیت است تا هم سرمایههای کشور اتلاف نشود و هم باعث ماندگاری مردم در این مناطق شود.
عزیزی با تأکید بر بالا بودن نرخ بیکاری در حوزهی انتخابیهاش تصریح کرد: ۴۰ درصد صنایع استان زنجان در شهرهای ابهر، خرمدره و سلطانیه قرار دارد اما در حال حاضر، چراغ صنعت در کشور کمسو و حتی رو به خاموشی است. اشتغال در این مناطق دچار ریزش شده و در این زمینه باید اقدامات عاجلی انجام داد.
وی با اشاره به تعطیلی برخی از واحدهای صنعتی در حوزهی انتخابیه خود با ۱۲۰۰ نفر نیروی شاغل، یادآور شد، کارخانههای زیادی را در منطقه داریم که هم به لحاظ نقدینگی و هم سرمایه در گردش دچار مشکلات عدیده شدهاند. حتی برخی از واحدهای بزرگ صنعتی مجبور به تعطیل کردن فعالیتهای خود شدهاند که امیدواریم با مشارکت و سرمایهگذاری بنیاد برکت فعالیت خود را دوباره از سر گیرند.
ارسال نظر