English

کاظمی:

ضریب نفوذ فضای مجازی بر دانش آموز بالاست/آموزش فضای مجازی در آموزش و پرورش متولی ندارد

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ضریب نفوذ فضای مجازی بر دانش آموز بالاتر از دیگر عناصر آموزشی است، گفت: تا ۸۰ ساعت کاربران در فضای مجازی هستند.

ضریب نفوذ فضای مجازی بر دانش آموز بالاست/آموزش فضای مجازی در آموزش و پرورش متولی ندارد

به گزارش خبرنگار آموزش خبرگزاری موج، کاظمی در نشست تخصصی تاثیر فضای مجازی بر دختران دانش آموز با محور دختران دهه هشتاد، اظهار کرد: نیاز داریم این ایده در قالب یک برنامه و در ذیل برنامه های سند تحول ما را به سر منزل مقصود برساند.

وی افزود: به حوزه زنان و دختران کمتر توجه می شود و هنوز با عدالت در حوزه های مختلف فاصله زیادی داریم و این شامل مدیریت تا مسائل اجتماعی، سیاسی و فرهنگی است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به آیاتی از سوره طه گفت: خداوند در قرآن بندگان خود را به دو روش تبشیری و انذاری هدایت می کند و امروز شاهد شکل گیری موج چهارم زندگی بشر هستیم و در استفاده از فضای مجازی نیازمند توانمند سازی و ساختار سازی هستیم.

کاظمی با یادآوری نهادهای تربیتی در جامعه گفت: در گذشته خانواده، مدرسه و جامعه در تربیت کودکان نقش داشتند و امروز فضای دیگری به این سه نهاد اضافه شده و آن فضای سایبری است.

وی تصریح کرد: ضریب تاثیر فضای مجازی بر دانش آموزان از دیگر نهادهای آموزشی بیشتر است و فضای مجازی می تواند به عنوان یک عنصر تربیتی در اختیار نهاد تربیتی قرار بگیرد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: متاسفانه فضای مجازی امروز در اختیار آموزش تک ساحتی است و ما به دنبال یک تربیت تمام ساحتی است.

کاظمی تاکید کرد: لازم است ساحت دینی و اعتقادی بر تمام ساحت ها حاکم باشد و دانش آموزان در سابق فضای فیزیکی و تخیل در آموزش موقعیت هایی را تجربه می کردند در حالیکه فضای مجازی مانند جنگل غیر قانون مند است و هیچ کس ناظر به ورود و خروج در این شهر بی در و دروازه نیست.

وی یادآور شد: از ۵۶ میلیون کاربر اینترنت ۲۰ میلیون کاربر زیر ۱۸ سال هستند و ۴۰ میلیون کاربر ایرانی فضای مجازی چون تلگرام نشان می دهد آسیب در کمین جوانان و خانواده هاست.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش به ویژگی های فضای مجازی پرداخت و گفت: این فضای سه بعدی یک فرصت در اختیار ما قرار می دهد و به گفته رهبر انقلاب این کارزار فکری قطعاً به سود ماست.

کاظمی با اشاره به نشر شایعه و دیگر مخاطرات فضای مجازی چون فردگرایی، خاطر نشان کرد: شکستن حریم خصوصی افراد و ارتباطات نامتعارف آسیب هایی وارد کرده و تمام رده های سنی را پوشش می دهد.

وی به حضور ۲۰ تا ۸۰ ساعتی کاربران در فضای مجازی گفت: فضای مجازی شکاف گفتمانی را افزایش داده و خواب و نظام ایمنی را به مخاطره اندوخته و مشکلاتی برای دوران بلوغ نوجوانان ایجاد کرده است و در نهاد خانواده مراقبت از کودکان را بر هم زده است و به دلیل اعتیاد به فضای مجازی در بر خی از اعضای خانواده افسردگی را موجب شده است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش به آمار ۶۸ درصد طلاق های ۱۶۰ کشور دنیا اشاره کرد و افرود: ارتباطات در فضای مجازی آسیب هایی به خانواده ها وارد کرده است.

کاظمی تاکید کرد: نیاز است برای شکل گیری فضای آموزشی در مجازی یک متولی در آموزش و پرورش وجود داشته باشد.

وی شبکه سینا را فرصت مناسبی در استفاده از فضای مجازی دانست و ادامه داد: باید گفتگوی بین نسلی در آموزش و پرورش شکل بگیرد و می تواند به یک برنامه اثر بخش فراگیر تبدیل شود و بر مدرسه تمرکز داشته باشد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با طرح این موضوع که نخبه گرایی یکی از اشکالات نظام آموزشی بوده است، اظهار کرد: این نگرش جامعه محدودی را در بر می گرفت و مهارت های همه را توسعه نداد و لازم است سواد رسانه ای در حوزه فضای مجازی شکل بگیرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه