فرهاد اسماعیلی؛
مطالبات فرهنگیان در چارچوب سند تحول پیگیری شود
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان فارس گفت: مطالبات فرهنگیان باید در قالب سند تحول بنیادین آموزش اجرا شود.
به گزارش خبرگزاری موج، فرهاد اسماعیلی معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان فارس عصر امروز در آیین تکریم و معارفه مدیران پیشین و جدید آموزش و پرورش داراب که با حضور جمعی از فرهنگیان و مسؤولان محلی این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: سند تحول بنیادین آموزش به تمام پارادوکسها و تناقضهای موجود در اولویتبندی آموزشی پاسخ میدهد.
وی ادامه داد: در سیستم آموزش و پرورش برخی اعتراض دارند که مدیر فقط باید به برنامههای آموزشی توجه داشته باشد و ساخت و ساز عمرانی به مدیریت ارتباط چندانی ندارد اما عدهای با این نظر مخالف هستند همچنین در زمینه اولویت پرداختن به مهارت یا مباحث نظری آموزش، عقاید متناقضی وجود دارد که پاسخ این مسائل در سند تحول مطرح شده است.
معاون اداره کل آموزش و پرورش فارس اذعان کرد: اجحافی که به این سند شده این است که بیشتر مبانی نظری و فلسفی آن مورد توجه بوده در حالی که جایگاه اجتماعی و معیشتی فرهنگیان از موضوعاتی است که در سند دیده شده و باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
اسماعیلی با اشاره به سرفصلهای کارآمد سند تحول بنیادین خاطرنشان کرد: درسپژوهی، اقدامپژوهی، مشارکتجویی و برنامه محوری از سرفصلهایی است که با اعتباربخشی به آنها میتوان شاهد توسعه آموزش در سیستم آموزشی بود.
وی ضمن ارج نهادن به عملکرد مدیر آموزش و پرورش داراب اظهار داشت: مدیر پیشین آموزش و پرورش داراب با کوله باری از تجربه، ۳۰ سال خدمت، بیش از ۵ سال مدیریت آموزش و پرورش، در سالهایی که شیب اعتبارات کاهش داشت و شرایط سختی بود توانست با کار گروهی و خرد جمعی، بهترین شیوه مدیریتی را اتخاذ و موفقیتهای ارزشمندی را در عرصه آموزش و پرورش داراب ایجاد کند.
داراب در عدم ثبات مدیریتی رنج میبرد
امام جمعه داراب نیز در این مراسم گفت: ثبات مدیریتی از اصول مهم و کارآمد است و در حوزه آموزش و پرورش این اصل باید بیش از سایر حوزهها مورد توجه قرار گیرد.
حجت الاسلام رضا صادقی اضافه کرد: مدیریت آموزش و پرورش در داراب ثبات مدیریتی نداشته و از ابتدای انقلاب تاکنون 18 مدیر در این مجموعه عزل و نصب شدهاند به طوری که مدیرانی با دو ماه یا سه ماه حضور در آموزش و پرورش داشتیم.
وی فیروزی را مدیری شایسته، لایق و کارآمد برشمرد و گفت: مدیر سابق آموزش و پرورش اگرچه از نیروهای اصلاح طلب و نیروی سیاسی است اما سیاسی کار نیست و کارآمدی و توانمندی او مسؤولان استان را ملزم میکند که در جایگاهی شایستهتر از حضور وی بهرهمند شود.
صادقی با تصریح اینکه مدیر توانمند باشد ثبات داشته باشد و با فاصله زمانی اندک سیستم آموزشی و وضعیت مدارس را دگرگون نکند، افزود: فیروزی تنها مدیری است که پنج سال و دو ماه در مجموعه آموزش و پرورش خدمت کرده و به سبب کارآمدی، با ثباتترین مدیر پس از انقلاب بوده است.
ارتقا و کیفیتبخشی به برنامههای آموزشی و پرورشی
رئیس پیشین اداره آموزش و پرورش داراب نیز در این مراسم با اشاره به عملکرد خود در مجموعه آموزش و پرورش بیان کرد: از ابتدا رویکرد خود را بر مبنای تکریم و ارزشگذاری معلمان، ایجاد امکانات رفاهی برای آنها، ایجاد درآمد پایداردر آموزش و پرورش، ارتقا و کیفیتبخشی به امور آموزشی و پرورشی قرار دادم و این برنامهها با کار گروهی در مجموعه آموزش و پرورش محقق شد.
روحالله فیروزی اضافه کرد: ایجاد باشگاه و درمانگاه فرهنگیان، راهاندازی سالن اجتماعات 700 نفری فرهنگیان طی سال جاری، ایجاد خانه معلم در مناطق ییلاقی و قشلاقی روستاق، لایزنگان و نوایگان، تاسیس نمایندگی بخش جنت، تامین نیروی انسانی، راهاندازی مرکز یادگیری محلی در داراب و پاسخن، راهاندازی سالن نرجس (بررسی اختلالات یادگیری)، ایجاد مراکز مشاوره خانواده از اقداماتی است که در زمان مدیریتیام انجام شده است.
وی اضافه کرد: برپایی مستمر جشنواره مجمع خیرین مدرسه ساز در قالب سالانه و فصلی با 35 پروژه مدرسه خیرساز در داراب که از این تعداد 10 پروژه با اعتباری بالغ بر 20 میلیارد تومان اعتبار دولتی در سال جاری به بهرهبرداری میرسد همچنین شناسایی خیرین مدرسهساز با ارائه 400 میلیون تومان باعث رونق فضاهای آموزشی در شهرستان داراب شده است.
فیروزی خاطرنشان کرد: تشویق متناسب دانش آموزان صاحب رتبه در کنکور سراسری با برپایی جشن ستارگان، برگزاری جشنوارههای ورزشی، فرهنگی، قرآنی، مسابقه میکروسکوپی و ماکروسکوپی، ارزیابی مستمر مدارس و نظارت بر مدارس غیردولتی، اخذ رتبه دوم استان در مسابقات فنی و حرفهای، اخذ رتبه اول تا سوم استان در مسابقات تربیت بدنی، مقام اول جشنواره ملی خوارزمی، افزایش تعداد رتبههای زیر سه هزار کنکور سراسری، اخذ مقام دوم تیم فوتسال داراب در کشور، دریافت مقام اول کشور در طرح ارتقای سوادآموزی، رتبه نخست استان در حیطه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و بهداشت مدارس از افتخارات آموزش و پرورش داراب طی سالهای اخیر است.
رئیس پیشین اداره آموزش و پرورش داراب بیان کرد: تلاش ما این بود که در آموزش و پرورش جوی آرام و بدون حاشیه ایجاد شود و صداقت، شایستهسالاری، قانون مداری، جلوگیری از افراط و تفریط پرهیز از پارتیبازی و عدم سیاسیکاری سرلوحه کار قرار داشت.
جامعیت شورای آموزش و پرورش حفظ شود
فرماندار داراب نیز در آیین تکریم و معارفه مدیران پیشین و جدید آموزش و پرورش داراب گفت: آموزش و پرورش قلب یک کشور است و اگر قلب به درستی کار کند سایر ارگانها نیز کار خود را به بهترین شکل انجام میدهند.
علی مظفری بابیان اینکه یکی از دغدغههای من در بدو ورود به داراب، سیستم آموزش و پرورش گفت: اگر جامعه پویا میخواهیم باید آموزش و پرورش را ارج نهاده و به درستی رسیدگی کنیم.
وی با تصریح اینکه اجرای صحیح قانون اساسی شناسنامه نظام است و خط قرمز ما عدول از قانون اساسی است، افزود: شورای آموزش و پرورش، شورای جامعی است و از آنجا که ارتباط با فرهنگیان از این طریق میسر میشود باید بیش از به این شورا توجه کرد.
فرماندار داراب اظهار داشت: محمدعلی اطاعت فردی مخلص، خوشفکر، متدین و همسو با دولت است و امیدوارم حضور او را در مجموعه آموزش و پرورش منشا اثر خیر باشد.
مظفری با اشاره به سفر وزیر بهداشت و عدم حضور اصحاب رسانه در این مراسم گفت: به دلیل سوءتفاهم رخ داده در سفر وزیر بهداشت از خبرنگاران عذرخواهی کرده و اعلام میکنم موضوع محرمانهای در جلسه مطرح نشده که از حضور اهالی رسانه ممانعت شود.
وی بیان کرد: از آنجا که وزیر بهداشت طی سفر خود به فارس، در شورای اداری هیچ شهرستانی شرکت نکرده بود از تشکیل و حضور در شورای اداری داراب نیز امتناع کرد و برپایی جلسه تخصصی خواست وی بود.
ارسال نظر