English

حسینی خبر داد؛

دیدار دانش آموزان برگزیده کنکور با رییس جمهور

سرپرست وزارت آموزش و پرورش از دیدار دانش آموزان برگزیده با ریاست جمهوری در آینده‌ ای نزدیک خبرداد و گفت: در این دیدار علاوه بر دانش آموزان برتر کنکور از دانش آموزان برتر فرهنگی و هنری و همچنین دانش آموزان برتر رشته‌ های مختلف مهارتی و فنی و حرفه ای نیز دعوت خواهیم کرد.

دیدار دانش آموزان برگزیده کنکور با رییس جمهور

به گزارش خبرگزاری موج، سید جواد حسینی ،  سرپرست وزارت آموزش و پرورش در آیین افتتاحیه سی و هفتمین جشنواره فرهنگی هنری دانش آموزان برگزیده کشور در اردوگاه شهید باهنر تهران، با تبریک اعیاد بزرگ اسلامی قربان و غدیر و گرامیداشت هفته ولایت گفت: خوشحالم بیش از ده میلیون نفر رشته در این مسابقات مشارکت کرده‌اند و مسابقات حول ۵ محور و هفتاد رشته فرهنگی و هنری برگزار شده است.

وی افزود: امروز شاهد یک جریان بالنده از کف مدرسه هستیم لذا به همه ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر شرکت کننده که از ابتدای جشنواره و به ویژه به خلق کنندگان ۵ هزار اثر و به ویژه ۲۰۰۰ اثری که به مرحله نهایی راه یافته اند تبریک می گویم.

حسینی تصریح کرد: سند تحول بنیادین نقشه راه نظام تعلیم وتربیت است لذا همه دانش آموزان، اولیا و معلمان باید برای سامان دهی تعلیم وتربیت تلاش کنند. بر اساس سند تحول دانش آموزان باید در ساحت های مختلف، دینی اخلاقی، علمی، سلامت، هنری، زیبا شناختی و ... رشد کنند.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به دیدارش با نفرات برترکنکور سراسری اظهارکرد: هرچند کسب رتبه‌های برتر کنکور دارای اهمیت است اما مهمتر از آن میانگین عملکرد استان است که تعیین کننده سطح عملکرد مدیران آن استان است، لذا مدیران باید تلاش کنند دانش آموزان در همه ساحت ها رشد کنند و از رشد تک ساحتی دانش آموزان بپرهیزند.

وی از دیدار دانش آموزان برگزیده با ریاست جمهوری در آینده‌ای نزدیک خبرداد و افزود: در این دیدار علاوه بر دانش آموزان برتر کنکور سراسری از دانش آموزان برتر فرهنگی و هنری و همچنین دانش آموزان برتر رشته‌های مختلف مهارتی و فنی و حرفه ای نیز دعوت خواهیم کرد زیرا همه ساحت ها برای ما اهمیت دارد.

حسینی گفت: لازمه تحقق تعلیم و تربیت تمام ساحتی وجود سیستم ارزیابی تمام ساحتی است لذا بدون وجود چنین ارزیابی، تعلیم و تربیت تمام ساحتی محقق نخواهد شد.

وی ادامه داد: اگر می خواهیم ارزش‌های دینی را در کف  مدرسه و در دل جامعه توسعه دهیم و دانش آموزان دینی و اخلاق مدار تربیت کنیم باید از راه هنر وارد شویم.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به حضور ۴.۵ میلیون دانش‌آموز در طرح اوقات فراغت و فعالیت‌های تابستانی تصریح کرد: اگر بخواهیم ارزش‌های دینی را پایدار کنیم و اوقات فراغت غنی داشته باشیم باید تمام فعالیت‌هایمان با رویکرد هنری ارائه شود.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم یادگیری کاربردی شود باید به فرهنگ و هنر تکیه کنیم و این دلیل اهمیت هنر است.

حسینی گفت: مشارکت دانش آموزان باید داوطلبانه باشد و چنین کاری از طریق هنر امکان پذیر است و این مسولیت ما را سنگین‌تر می‌کند.

وی افزود: گسترش فعالیت‌های فرهنگی و هنری به عنوان یک راهبرد اساسی باید در دستور کار نظام تعلیم و تربیت قرارگیرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه