جمالی نژاد مطرح کرد؛
جشنواره پژوهش، آموزش و نوآوری مدیریت شهری و روستایی
معاون عمران و توسعه امور شهری و روستائی وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور گفت: علی رغم زحماتی که پژوهشگران و مدیران اجرایی عرصه مدیریت شهری کشیده اند، اکثر علوم و دانش این عرصه وارداتی است.
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، مهدی جمالی نژاد که صبح شنبه ۲۳ آذر در جشنواره پژوهش، آموزش و نوآوری مدیریت شهری در برج میلاد سخن می گفت، افزود: عرصه مدیریت شهری ضرورت یک بازاندیشی و بازخوانی و مرور در اقدامات و برنامه های این عرصه را با همکاری و همفکری پژوهشگران و با لحاظ نمودن بومی سازی دانش این عرصه می طلبد.
وی با اشاره به اینکه کشورمان به رتبه اول در تولید اسناد علمی در میان کشورهای اسلامی دست یافته، افزود: برای اینکه در عرصه های مدیریت شهری و روستایی وابستگی خود را به علوم وارداتی کاهش دهیم و حوزه علمی را به حوزه حکمتی تبدیل نماییم، نیازمند یک عزم جدی به همراه حضور گسترده پژوهشگران عاشق و دلسوز برای تعمیق اندیشه و بسط تحقیق و توسعه دانایی و نوآوری و خلاقیت و تبدیل دانش به ثروت هستیم.
وی همچنین بر لزوم بهره گیری از توان مراکز پژوهشی برای کاهش وابستگی شهرداریها به پول نفت و کمک های دولتی تاکید نمود و گفت: عرصه های مدیریت شهری و روستایی نیازمند پژوهش های کاربردی مسأله محور براساس ظرفیتها و مزیت های رقابتی شهرها و روستاهاست.
وی وجود ۴۶۹۴ شرکت دانش بنیان را فرصتی مغتنم برای مدیریت شهری و روستائی در دستیابی به هدف مذکور برشمرد و افزود: وجود شرکت های دانش بنیانی که بر پایه پژوهشهای کاربردی ایجاد شده اند، امکان برداشتن قدم های استوار را در گام دوم انقلاب در عرصه مدیریت شهری و روستائی فراهم می آورند.
جمالی نژاد از پیش بینی حداقل ۱ تا ۳ درصد بودجه جاری شهرداریها برای انجام طرح های پژوهشی، نطالعاتی و آموزشی مدیران و کارکنان شهرداریهای در بخشنامه بودجه سال ۱۳۹۹ خبر داد.
شایان ذکر است در چشنواره پژوهش و آموزش و نوآوری در مدیریت شهری و روستایی از استانداری های برتر در حوزه پژوهش و آموزش شهرداری ها و دهیاری ها، طرح های پژوهشی برتر شهری و روستایی، پایان نامه های دانشجویی، کتب و همچنین طرح های ابتکاری و خلاقانه مرتبط با مدیریت شهری و روستایی تقدیر شد
ارسال نظر