کیانوش جهانپور:
آخرین آمار جان باختگان بر اثر کرونا در کشور / تا کنون ۴۳۳۹ نفر بهبود یافتند
سخنگوی وزارت بهداشت درخصوص آخرین آمار جان باختگان بر اثر کرونا در کشور خبر داد و گفت: خوشبختانه تا کنون ۴۳۳۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ بهبود یافته و ترخیص شده اند.
![آخرین آمار جان باختگان بر اثر کرونا در کشور / تا کنون ۴۳۳۹ نفر بهبود یافتند](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/jskokAY5xWW2/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh9MOQBvA6v8z/%DA%A9%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%B4+%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%D9%BE%D9%88%D8%B1.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از ظهر دیروز تا امروز و بر اساس نتایج آزمایشگاهی، ۱۳۶۵ مورد بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و کل مبتلایان به این بیماری در کشور به ۱۲۷۲۹ نفر افزایش یافت.
وی گفت: خوشبختانه تا کنون ۴۳۳۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ بهبود یافته و ترخیص شده اند.
جهانپور گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۹۷ نفر از مبتلایان جدید کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری در کشور به ۶۱۱ مورد رسید.
وی موارد جدید شناسایی شده کووید۱۹ در کشور به تفکیک استان ها را به شرح زیر اعلام کرد:
ارسال نظر