اجرای برنامه های سلامت محور با شعار «ساختن جهانی عادلانه تر و سالم تر»
مدیرکل سلامت شهرداری تهران با اعلام اینکه هرساله هفتم آوریل که مصادف با هجدهم فروردین ماه و برابر با سالگرد تاسیس سازمان جهانی بهداشت (WHO) و تصویب اساسنامه این سازمان در سال ۱۹۴۸ است به عنوان روز جهانی سلامت شناخته میشود، گفت: در ایران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هفته ملی سلامت را یکم لغایت هفتم اردیبهشت ماه اعلام کرده و ما نیز در شهرداری تهران با شعار "ساختن جهانی عادلانه تر و سالم تر" به استقبال این هفته می رویم.
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، زینب نصیری محل اجرای برنامه هفته سلامت را مناطق ۲۲گانه شهر تهران و سازمانهای تابعه شهرداری تهران معرفی کرد و گفت: یکی از مهم ترین اهداف اجرای ویژه برنامه های سلامت محور در هفته سلامت، توسعه فرهنگ سلامت و اطلاعرسانی در راستای ارتقا سلامت شهر و شهروندان است. ضمن آنکه توسعه مشارکتهای مردمی در راستای ارتقا سطح سلامت شهر و شهروندان، توسعه زمینه همکاریهای درون بخشی در اجرای برنامههای سلامت محور و معرفی یک قرن جایگاه سلامت در شهرداری تهران نیز از دیگر اهداف هفته سلامت هستند.
مدیرکل سلامت شهرداری تهران با اشاره به اینکه نخستین روز از هفته سلامت با شعار "همراهی با مدافعان سلامت برای ساخت جهانی عادلانهتر و سالمتر" آغاز می شود، تصریح کرد: شعار دومین روز از هفته سلامت "مشارکت اجتماعی، همدلی و وفاق ملی برای ساخت جهانی عادلانهتر و سالمتر"، سومین روز "آموزههای دینی و پیوند نهادهای مذهبی و نظام سلامت برای ساخت جهانی عادلانهتر و سالمتر"، چهارمین روز "ارتقا نظام شبکه بهداشتی- درمانی و مراقبتهای بهداشتی اولیه برای ساخت جهانی عادلانهتر و سالمتر"، پنجمین روز "رسانهها، آموزش و فرهنگسازی برای ساخت جهانی عادلانهتر و سالمتر"، ششمین روز "پژوهش، فناوری، پشتیبانی و مانعزدایی از تولید برای ساخت جهانی عادلانهتر و سالمتر" و شعار روز آخر نیز "مشارکتهای بین بخشی و مسئولیت اجتماعی برای ساخت جهانی عادلانهتر و سالمتر" است.
نصیری با بیان اینکه ویژه برنامه های هفته سلامت شهرداری تهران با مشارکت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران، ایران و شهید بهشتی برگزار می شود ادامه داد: مراکز بهداشتی درمانی شهر تهران، سازمان های غیردولتی(NGO,s) فعال در حوزه سلامت، واحدهای تابعه ، مناطق ۲۲گانه شهرداری تهران و کانونهای اجتماع محور سلامت محلههای شهر تهران از دیگر دستگاه هایی هستند که در روند اجرای این هفته مشارکت خواهند داشت.
وی با بیان اینکه به منظور اطلاع رسانی و اعلام برنامههای پیشبینی شده در هفته سلامت مراسم افتتاحیه با همکاری شهرداری منطقه ۷ امروز برگزار می شود، افزود: به دلیل شرایط شیوع کرونا حضور مخاطبان در این برنامه به صورت مجازی و از طریق صفحه لبخند سلامت به آدرس @labkhand_salamat۱ امکان پذیر خواهد بود.
مدیرکل سلامت شهرداری تهران در بخش دیگری با اعلام اینکه در طول هفته سلامت وبینار "یک قرن سلامت در آینه بلدیه" با استفاده از ظرفیت فضای مجازی و با مشارکت موزه علوم پزشکی کشور برگزار می شود، ادامه داد: این وبینار نیز به صورت مجازی از طریق آدرس @labkhand_salamat۱ قابل مشاهده و مشارکت است.
نصیری با بیان اینکه یکی دیگر از ویژه برنامه های اداره کل سلامت شهرداری تهران در هفته سلامت طراحی ، تولید و توزیع بسته های "تهران۲۱" است، گفت: بسته های "تهران ۲۱" شامل ۲۱ فلش کارت نقشه مسیرهای پیاده روی شهر تهران در ۲۱ مسیر سلامتی به همراه ۱ کارت راهنمای استفاده و ۱ کارت نکات آموزشی پیرامون نحوه پیاده روی در زمان شیوع ویروس کرونا است تا شهروندان ترویج و ترغیب به پیاده روی و تحرک در این ایام شوند.
وی با اشاره به اهمیت مناسب سازی سراهای محلات ۲۲ گانه شهر تهران گفت: همزمان با هفته سلامت سراهای محله ای که در سال گذشته مناسب سازی شده اند مورد بهرهبرداری قرار میگیرند. همچنین مراکز فرآموز مناطق ۴ و ۹ نیز به بهره برداری می رسند.
نصیری همچنین از اجرای مسابقه "داستان نیمه تمام" با هدف افزایش مهارتهای شناختی در کودکان و نوجوانان و تقویت تعامل خانواده با فرزندان خبر داد و گفت: این مسابقه با استفاده از ظرفیت شبکههای اجتماعی فعال در سطح محلهها به صورت مجازی برگزار خواهد شد. به طوریکه این مسابقه شامل سه داستان با محوریت مهارتهای زندگی و خانوادگی است که فقط چند سطر ابتدایی آن نوشته شده است و شرکت کنندگان در مسابقه میبایست با حداکثر ۵۰۰ کلمه داستان را به اتمام برسانند و در مسابقه شرکت کنند.
ارسال نظر