English

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا:

۸۳ درصد از جمعیت هدف ما دوز دوم واکسن را زده‌اند/ ۵۶ میلیون نفر امکان سفر دارند

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: ۸۳ درصد از جمعیت هدف ما دوز دوم واکسن را زده‌اند و تقریباً ۱۰ درصد از جمعیت هدف یک دوز زده‌اند و اگر در روزهای پایانی سال دوز دوم را بزنند، مشکلی برای سفر ندارند.

۸۳ درصد از جمعیت هدف ما دوز دوم واکسن را زده‌اند/ ۵۶ میلیون نفر امکان سفر دارند

به گزارش خبرگزاری موج، عباس شیراوژن سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در گفتگو با خبر شبکه یک سیما اظهار داشت: روش نظارت هم با سامانه (ایران من) است که کنترل می‌کند و در اقامتگاه‌ها و هتل‌ها همین کنترل‌ها برای سرنشینان و راننده وجود دارد.

وی گفت: در مجموعه‌های اقامتی و هتل‌ها که بلیت تهیه می‌کنند دیگر اعضای خانواده کنترل می‌شوند که دو دوز واکسن را زده باشند و ۸۳ درصد از جمعیت هدف ما دوز دوم واکسن را زده‌اند و تقریباً ۱۰ درصد از جمعیت هدف یک دوز زده‌اند و اگر در روزهای پایانی سال دوز دوم را بزنند، مشکلی برای سفر ندارند.

وی درباره راننده و ثبت و کنترل خودرو نیز افزود: ملاک کد ملی راننده است و مردم به این موضوع توجه داشته باشند که پلاک خودرو تا قبل از سفر به نام آنها شده باشد تا مشکلی پیش نیاید.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه