English

کریمیان در جلسه علنی شورای شهر تهران:

مدارس کاشی آبی بزرگترین معضل در مسیر نوسازی است/ تراکم دانش آموزان در مدارس بالاتر از حد استاندارد است

مدیرکل آموزش و پرورش تهران با اشاره به فرسودگی جدی بسیاری از مدارس تهران گفت: مدارس کاشی آبی به دلیل اینکه اسناد آن در اختیار شهرداری تهران است بزرگترین معضل در مسیر تخریب و بازسازی است.

مدارس کاشی آبی بزرگترین معضل در مسیر نوسازی است/ تراکم دانش آموزان در مدارس بالاتر از حد استاندارد است

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج، "علیرضا کریمیان" مدیرکل آموزش و پرورش تهران صبح امروز در جلسه علنی شورای شهر تهران با اشاره به موفقیت تیم المپیاد نجوم ایران در رقابت های بین المللی که در کشور گرجستان برگزار شد گفت: از ۱۰ عضو تیم جمهوری اسلامی ایران ۹ نفر مدال طلا و ۱ نفر مدال نقره را کسب کردند که از این تعداد ۹ نفر از دانش آموزان از تهران حضور داشتند که مایه مباهات آموزش و پرورش تهران است.

کریمیان با اشاره به اینکه در مناطق تهران ۵۰۰۰ واحد آموزشی مشغول به فعالیت است گفت: در این واحدها یک میلیون و صد و شصد هزار دانش آموز مشغول به تحصیل هستند و نزدیک به صد هزار پرسنل در این واحدها درحال خدمت رسانی هستند.

وی با بیان اینکه وضعیت فضای آموزشی در تهران مطلوب نیست ادامه داد: تهران جز استان های آخر کشور به لحاظ کیفیت فضای آموزشی است و با توجه به قدمت بالای این مراکز خطر فرسودگی بسیار جدی است.

مدیرکل آموزش و پرورش تهران افزود: سه استان تهران، البرز و سیستان و بلوچستان دارای بیشترین فرسودگی در مراکز آموزشی است.

کریمیان همچنین تراکم بالای دانش آموزان در مدارس را یکی دیگر از مشکلات آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: تراکم دانش آموزان در مدارس تهران ۸ تا ۱۰ نفر بیشتر از متوسط کشوری است که طبیعتا این تراکم منجر به افت کیفیت تحصیلی دانش آموزان می شود.

وی با بیان اینکه عمدتا سطح مدارس در کلانشهرها وسیع است گفت: به این علت ساخت و نوسازی اینگونه مدارس عمدتا در توان خیرین نیست و بیشتر خیرین عزیز تمایل دارند در استان های محروم فعالیت کنند. به نحوی که بودجه ساخت یک مدرسه ۱۸ کلاس در تهران را می توان در راه ساخت سه مدرسه در استان های دیگر هزینه کرد. 

کریمیان به کمبود مراکز آموزشی در منطقه ۲۲ اشاره کرد و گفت: در این مناطق به دلیل انبوه سازی های فراوان کمبود مدارس در آینده به شدت قابل لمس است.

وی مدارس کاشی آبی که اصطلاحی متعلق به مدارس قدیمی است را یکی از معضلات اصلی آموزش و پرورش تهران عنوان کرد و گفت: عمده مشکل این بناهای قدیمی فرسودگی بیش از حد آن است به نحوی که عمدتا سن آن ها به ۶۰ سال و بالاتر می رسد.

مدیرکل آموزش و پرورش تهران علت اصلی عدم نوسازی این مدارس را مشکل اسناد آن اعلام کرد و افزود: به دلیل اینکه سند مالکیت این مدارس به نام شهرداری است و در اختیار آموزش و پرورش قرار ندارد خیرین از تخریب و بازسازی آن خودداری می کنند.

وی به نشست اخیر خود با شهردار تهران اشاره کرد و افزود: با توجه به نگاه فاخر شهردار تهران نسبت به این موضوع امیدواریم هرچه سریعتر اسناد مالکیت این بناها از شهرداری به نام دولت جمهوری اسلامی ایران با بهره برداری آموزش و پرورش تهران منتقل شود.

وی در پایان با بیان اینکه ۸۶ مدرسه کاشی آبی در تهران وجود دارد خاطر نشان کرد: امیدواریم سهم آموزش و پرورش از محل کمیسیون ماده ۱۰۰ به این سازمان تعلق بگیرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه