English

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران:

بهره برداری از پنج دستگاه لرزه نگار درون چاهی در پایتخت

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران تصریح کرد: در این مراسم از پنج دستگاه لرزه نگار درون چاهی که با هدف پایش مستمر حرکات گسل‌های پایتخت و شناخت گسل‌های پنهان در پنج پایگاه مدیریت بحران در عمق ‌۵۰ متری اجرا شده بهره برداری می شود.

بهره برداری از پنج دستگاه لرزه نگار درون چاهی در پایتخت

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج، علی نصیری رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در آیین بهره برداری از دستاوردهای سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران بیان کرد: در این مراسم از 6 طرح و برنامه عمرانی، آموزشی، علمی و گسترش همکاری‌های بین بخشی در حوزه ارتقای ایمنی و مدیریت بحران شهر تهران رونمایی می‌شود که بهره برداری از دو پایگاه پشتیبانی مدیریت بحران واقع در مناطق 18 و 20 از جمله این طرح هاست و گفتنی است تعداد پایگاه‌های مدیریت بحران تهران در سطح محلات به 105 پایگاه خواهد رسید.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در ادامه تصریح کرد: در این مراسم همچنین از پنج دستگاه لرزه نگار درون چاهی که با هدف پایش مستمر حرکات گسل‌های پایتخت و شناخت گسل‌های پنهان در پنج پایگاه مدیریت بحران در عمق ۵۰ متری اجرا شده بهره برداری می شود که به این ترتیب امواج ناشی از حرکات گسل‌ها ثبت و به صورت برخط در سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران قابل دریافت است.
 
وی اضافه کرد: بر این اساس این طرح که در قالب تفاهم‌نامه امضا شده میان ۹ سازمان و نهاد دولتی دارای مسئولیت با شهرداری تهران اجرا می‌شود، تیم‌های مشترک ارزیابی و سنجش ایمنی ساختمان‌ها در ۲۲ منطقه تهران تشکیل شده و به بررسی میزان ایمنی ساختمان‌های مهم و بلند مرتبه تهران می‌پردازد.
 
نصیری مطرح کرد: رونمایی از برنامه پاسخ اضطراری طوفان، طرح جامع پدافند غیر عامل شهر تهران و دو کتاب جدید با عنوان‌های درس آموخته‌های سه دهه حوادث و بهداشت و ایمنی مواد غذایی در شرایط اضطراری از دیگر برنامه‌های این مراسم است.
 
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران افزود: طرح ایجاد گروه‌های داوطلب مردمی مساجد (دوام مساجد) که در ادامه طرح داوطلب واکنش اضطراری محله (دوام) تهیه شده است نیز از روز شنبه با فراخوان جذب داوطلبان در مساجد آغاز می‌شود.
 
وی گفت: بر اساس این طرح گروه‌های ۷ تا ۱۵ نفره داوطلبان در مساجد تشکیل می‌شود که با فراگیری آموزش‌های امداد و نجات، یاور امدادگران رسمی در حوادث خواهند بود.
 
نصیری خاطرنشان کرد: بر اساس افقی که برای سال ۱۴۱۰ پیش‌بینی شده است قرار است تهران به کلانشهر الگوی جهان اسلام تبدیل شود و تاکیدمان این است که تا آن زمان ایمنی تهران از وضع موجود به مراتب بیشتر باشد.
 
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در خصوص آغاز به کار تیم‌های ارزیابی مشترک ساختمان‌های مهم و بلندمرتبه تصریح کرد: با توجه به تشکیل کارگروه پایش استانی ایمنی ساختان‌های بلندمرتبه که ریاست این کارگروه را در شهر تهران برعهده شهردار قرار داده است و همچنین بر اساس مصوبه جلسه مورخ ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ دادستانی کل کشور، به منظور همراه‌ کردن اقدامات نهادهای مربوط در خصوص ارزیابی ایمنی ساختمان‌های شهر تهران، تفاهمنامه همکاری چندجانبه جهت همراستا کردن اقدامات نهادهای ذی‌مدخل در ارتباط با ارزیابی ایمنی ساختمان‌های بلندمرتبه ما بین ۹ دستگاه دولتی و شهرداری تهران در سومین جلسه ستاد مدیریت بحران کلانشهر تهران به امضا رسیده و در این تفاهمنامه تشکیل تیم‌های مشترک ارزیابی در سطح مناطق ۲۲ گانه پیش‌بینی شده است.
 
وی افزود: بهداشت و ایمنی مواد غذایی در شرایط اضطراری یکی از موارد مهمی است که مورد توجه مدیریت شهری است و در طول یا پس از بلایای طبیعی مانند سیل طوفان زلزله مناطق غذایی در مناطق آسیب‌دیده ممکن است با عوامل میکروبیولوژیکی و شیمیایی خطرناک آلوده شوند و به تبع‌ آن جمعیت ساکن این مناطق در معرض خطر شیوع بیماری‌های ناشی از غذا قرار بگیرند و به همین جهت به نظر می‌رسد این کتاب در دانش‌افزایی دانش‌آموختگان و کارشناسان بهداشت و ایمنی مواد غذایی نقش موثری را خواهد داشت که همزمان با دوازدهمین شنبه امید و افتخار، کتاب بهداشت و ایمنی مواد غذایی در شرایط اضطراری رونمایی خواهد شد.
 
نصیری گفت: پایش ساختمان‌های بلندمرتبه در دستور کار قرار گرفته که بیش از هزاران ساختمان در این حوزه شناسایی شده‌اند.
آیا این خبر مفید بود؟
خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه