English

رئیس پلیس راهور کشور عنوان کرد؛

مرگ بیش از ۱۹ هزار نفر در حوادث رانندگی سال ۱۴۰۱/ الزام رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی

سردار هادیانفر، با اعلام آمار قربانیان حوادث رانندگی در سال ۱۴۰۱ بیان داشت: آمار حوادث رانندگی در سال گذشته نگران کننده بود و سال‌ها می‌شد که چنین آماری نداشتیم.

مرگ بیش از 19 هزار نفر در حوادث رانندگی سال 1401/ الزام رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج، سردار سیدکمال هادیانفر رئیس پلیس راهور کشور صبح امروز در جمع اصحاب رسانه، افزود: در سال ١۴٠١ حدود یک میلیون و صدهزار تصادف رخ داد که ما برای ۵٧٢ هزار و٣۵۴ مورد کروکی صادر کردیم. اما نارحت کننده تر از آن مرگ ١٩ هزار و ۴٩٠ نفر در حوادث رانندگی بود که دو هزار و ٧١٢ مورد بیشتر از سال ١۴٠٠ بود.

وی با هشدار اینکه که اگر با همین روند جلو برویم تا پایان سال ١۴٠٢ شمار فوتی‌های تصادفات ما از ٢٠ و ٢١ هزار نفر فراتر خواهد شد، گفت: از دولت و مجلس خواهش می‌کنیم که ورود کنند، ما در این زمینه ٢٠ الی٣٠ راهکار ساده برای کاهش تصادفات دادیم که دولت و مجلس وظیفه‌اش کمک کردن است.

 

رنگ بندی گواهینامه‌ها

سردار هادیانفر به طرحی با عنوان طرح رنگ بندی گواهی نامه‌ها اشاره و اظهار داشت: رنگ بندی گواهینامه‌ها در دستور کار قرار دارد که براساس این طرح سه رنگ گواهینامه یعنی سفید، نقره‌ای و طلایی به رانندگان داده خواهد شد.  دارنده گواهی نامه طلایی به معنای راننده کاملاً قانون مدار است.

 

قانون باید بازنگری شود

سردار هادیانفر با بیان اینکه حتما قانون مستهلک و ناکارآمد است و باید بازنگری شود، اظهار داشت: دولت باید منابع ویژه تخصیص دهد. 42 درصد فوتی‌های تصادفات در بیمارستان هستند. گاهی به دلیل نبود ابزار تشخیص بیمار را مرخصص می‌کنند و یک ساعت بعد بیمار فوت می کند، بیمارستان‌ها باید تجهیز شوند.ما در نوروز تمام توان خود را می‌گذاریم و ٩٠ هزار نفر را در حالت آماده‌باش در می‌آوریم اما باز هم روند افزایشی است. 6 درصد در حین انتقال جان خود را از دست می‌دهند که لازم است برای کاهش آن اورژانس و هلال احمر تقویت شود. ۵٢ درصد هم در دم و صحنه تصادف کشته می‌شوند که لازم است همه دستگاه‌ها در این خصوص اقدام کنند.

وی در ادامه افزود: ۵۷ درصد تصادفات فوتی  در استان‌های فارس، کرمان، آذربایجان غربی، مرکزی، مازندران، تهران بزرگ، سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی رخ می‌دهد.

 

رایزنی با دیگر کشورها برای به رسمیت شناختن گواهینامه‌‌های رانندگی

رئیس پلیس راهور فراجا، رایزنی با ١٠ کشور برای تبدیل گواهینامه ‌های رانندگی را از دیگر کارهای اجرایی دانست و گفت: با کشورهای اسپانیا، نیکاراگوئه‌، قطر، ایتالیا، چین، بلغارستان، ترکیه، ارمنستان، گرجستان و قزاقستان رایزنی کردیم و قرار شد تا به زودی گواهینامه‌‌های رانندگی کشور ما در این کشورها به رسمیت شناخته شود و گواهینامه این کشورها نیز در ایران رسمیت پیدا کند.

هادیانفر در ادامه افزود: بر اساس کنوانسیون تبادل گواهینامه می‌توان در ٧۶ کشور جهان گواهینامه شش ماهه بین‌المللی دریافت کرد و این موضوع با توافق با آن ١٠ کشور متفاوت است.

 

حداکثر سن خودرو هفت سال است

سردار هادیان فر، با انتقاد پلیس از توقف روند اسقاط خودروها، و اشاره به حداکثر سن خودروها، گفت: امروز گنجایش تهران ١.٩ میلیون دستگاه وسیله نقلیه است اما هشت میلیون وسیله نقلیه داریم خب معلوم است که شهر قفل می‌شود؛ چرا فرآیند اسقاط متوقف شده است؟ بسیار متاسفم که با تاکیدات مسئولان عالی به ایمنی خودروها هیچ اقدامی صورت نگرفته است.

وی افزود: امروز حداکثر سن خودرو هفت سال است، اما نیسانی که ٧۴ سال است تولید می‌شود می‌تواند با یک برگه معاینه فنی بازهم تردد کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه