English

وزارت بهداشت پاسخ داد:

ماجرای جراحی سینا علیخانی، نوجوان مبتلا به SMA چه بود؟

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در پی بستری و جراحی سینا علیخانی، سفیر کودکان SMA و مبتلا به بیماری آتروفی عضلانی نخاعی در بیمارستان نور افشار تهران توضیحاتی ارائه داد.

ماجرای جراحی سینا علیخانی، نوجوان مبتلا به SMA چه بود؟
به گزارش خبرگزاری موج

در پی بستری و جراحی سینا علیخانی، سفیر کودکان SMA و مبتلا به بیماری آتروفی عضلانی نخاعی در بیمارستان نور افشار تهران، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت توضیحاتی ارائه داد.

، بر اساس اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ، بستری و جراحی سینا علیخانی، نوجوان مبتلا به SMA با تشخیص پزشک متخصص نورولوژیست وی صورت گرفته که موفقیت آمیز بوده اما به دلیل درد، فعلا در بخش ICU بیمارستان نور افشار تهران تحت مراقبت قرار دارد.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، سینا در هفته نخست آذرماه با  تشخیص و معرفی همین پزشک متخصص، کاندیدای دریافت نوع خوراکی داروی ریسدیپلام شد که سهمیه این دارو به وی اختصاص یافت. 

یاد آوری می شود جهت بررسی اثربخشی داروهای مبتلایان به SMA  با تصویب ستاد تدابیر ویژه دارویی وزارت بهداشت، بیماران  ۱۱  تا ۲۰ ساله، از جمله سینا علیخانی مشمول دریافت دارو بوده اند.

به اذعان وزارت بهداشت، این بیماران با ویزیت مجدد به دو گروه خوراکی و تزریقی تقسیم بندی شدند و در پنجم آذرماه (حدود ۲۰ روز پیش)،  داروها با ابلاغ سازمان غذا و دارو از طریق دانشگاه های علوم پزشکی در سراسر کشور تخصیص یافت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه