English

معاون وزارت بهداشت:

حدود ۲۳ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال کشور دچار پرفشاری خون هستند

معاون بهداشت وزارت بهداشت ابراز داشت: تاکنون ۲۴ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در این غربالگری شرکت کرده اند و روزانه حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر غربالگری می‌شوند و حدود ۲۳ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال دچار پرفشاری خون هستند.

حدود ۲۳ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال کشور دچار پرفشاری خون هستند
به گزارش خبرگزاری موج

، حسین فرشیدی، در حاشیه برگزاری آئین نکوداشت دکتر عباس شیبانی در بیمارستان قلب شهید رجایی، گفت: به ۱۰ روز پایانی پویش رسیدیم که مهم‌ترین هدف این طرح، غربالگری دو عامل خطر مهم سلامتی؛ یعنی فشارخون بالا و دیابت است.

وی با عنوان این مطلب که جمعیت بالای ۱۸ سال در طرح پویش ملی سلامت ۵۴ میلیون نفر برآورد شده است، افزود: در ۱۰ روز نهایی پویش قصد داریم با همکاری هلال احمر و بسیج کار را پیش ببریم تا تعداد غربالگری‌ها افزایش یابد.

به گفته فرشیدی، تا کنون ۲۴ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در این غربالگری شرکت کرده اند و روزانه حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر غربالگری می‌شوند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: حدود ۲۳ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال دچار پرفشاری خون هستند.

فرشیدی گفت: پرفشارخون هیچ علامتی ندارد بنابراین اصلاح سبک زندگی و پیشگیری ضروری است و مردم در هر سنی باید حداقل سالی یکبار فشارخون و قندخون خود را اندازه‌گیری کنند.

وی با اعلام اینکه برنامه سلامت خانواده در ۱۸۲ شهر کشور اجرا می‌شود، افزود: با تکمیل کار در شهرها بحث ارجاع استاندارد بیمار از سطح یک به بالاتر انجام می‌شود و تمام سطوح ارائه خدمت در استان‌ها کامل می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه