معاون وزیر آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرگزاری موج:
فروش محصولات هنرستانی ۵۰ درصد افزایش یافت
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: سال گذشته فروش محصولات هنرستانی در مقایسه با سال قبل خود ۵۰ درصد افزایش یافت.
محمد مهدی کاظمی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج اظهار داشت: یکی از کارهایی که در حال حاضر در دبیرستان ها در راستای کیفیت آموزش انجام می شود این است که ما بتوانیم طرح آموزش همراه با تولید را داشته باشیم.
وی افزود: در این طرح دانش آموزان هدفمند کار عملی انجام می دهند و در کنار تحصیل می توانند درآمد نیز داشته باشند.
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: تولیدات دانش آموزان توسط هنرستان و یا گاها خود دانش آموز عرضه می شود و درآمد حاصل از فروش آنها بخشی به خود هنرجویان پرداخت می گردد.
کاظمی خاطرنشان کرد: این کار علاوه بر ایجاد انگیزه سبب می گردد که دانش آموز در طول تحصیل کسب روزی حلال داشته باشد.
وی عنوان کرد: پس انجام این طرح زمینه هایی برای ارتقاء این موضوع انجام خواهد شد که از جمله موارد هدفگذاری شده میتوان به بازاریابی فروش محصول و توسعه بازار اشاره کرد.
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: این رویکرد زمینه ساز توسعه هنرستان شده و در دانش آموزان نیز ایجاد انگیزه می کند که در نتیجه سبب ارتقا کیفیت آموزش خواهد شد.
وی به رشد قابل توجه فروش محصولات هنرستانی اشاره کرد وگفت: در سال گذشته میزان فروش محصولات هنرستانی در مقایسه با سال ۱۴۰۱ با افزایش ۵۰ درصدی روبرو بوده است.
کاظمی با عنوان اینکه در حال حاضر این طرح در همه استان ها اجرا شده است، افزود: اما در همه هنرستان ها این طرح وجود ندارد که با برنامه ای که آغاز شده امیدواریم به همه هنرستان های کشور توسعه یابد.
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: با برگزاری جلسات تشویق و ترویج، دانش آموز و اولیا به این آگاهی رسیده اند که رشته های هنرستانی و کسب مهارت می تواند زمینه اشتغال افراد را سهولت بخشد.
وی با عنوان اینکه دانش آموزان در حال حاضر به سمت کسب مهارت های فنی و حرفه ای سوق پیدا کردند، گفت: در حال حاضر مشکلی در تقاضا وجود ندارد و باید ظرفیت هایمان را بر اساس نقشه آمایش سرزمین افزایش دهیم.
کاظمی بیان کرد: در حال حاضر سهم آموزش های فنی و حرفهای به ۳۹.۸ رسیده است که با رشد ۴/۵ روبرو بوده است، طبق برنامه ریزی های صورت گرفته امیدواریم این میزان تا اواخر برنامه هفتم توسعه به ۵۰ درصد برسد.
ارسال نظر