English

طی بررسی بودجه ۶ ماهه شهرداری در شورای شهر:

۸۶ درصدی بودجه شهرداری در ۶ ماه محقق شده است

اعضای شورای شهر تهران گزارش نظارتی شش ماهه اول بودجه مصوب سال ۱۴۰۳ شهرداری تهران در خصوص پروژه‌های تملک دارایی سرمایه‌ای و مالی و هزینه‌ای را بررسی کردند.

۸۶ درصدی بودجه شهرداری در ۶ ماه محقق شده است
به گزارش خبرگزاری موج

، اعضای شورای شهر تهران در جلسه امروز خود بررسی گزارش نظارتی شش ماهه اول بودجه مصوب سال ۱۴۰۳ شهرداری تهران در خصوص پروژه‌های تملک دارایی سرمایه‌ای و مالی و هزینه‌ای را روی میز خود قرار دادند و محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با بیان اینکه برای سومین سال است که در صحن شورا، گزارش نظارتی بودجه را ارائه می‌کنیم، گفت: تهیه این گزارش نظارتی، یک روند چندماهه بود. ابتدا قرار بود به صورت چهار ماهه و یا پنج ماهه گزارش را ارائه دهیم؛ اما در نهایت تصمیم گرفته شد تا گزارش ۶ ماهه باشد؛ چرا که معمولا در ۲ تا ۳ ماه ابتدایی سال، پیشرفت فیزیکی زیادی در پروژه‌ها شاهد نخواهیم بود.

آخوندی با اشاره به اینکه گزارش نظارتی ۶ ماهه برمبنای بودجه مصوب در شورای شهر ارائه شده است، بیان کرد: گزارش در بخش‌های درآمدها، مصارف و موارد عدم رعایت بودجه ارائه می‌شود و این بخش سوم، مربوط به مواردیست که شهرداری در اجرای بودجه رعایت نکرده است. همچنین لازم به ذکر است که این گزارش در راستای وظایف نظارتی شورای شهر بوده و علاوه بر بحث بودجه‌ریزی، تفریغ بودجه و حسابرسی‌ها، این گزارش از ابعاد نظارتی هم، کار شورای شهر خواهد بود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با اشاره به بودجه مصوب ۱۴۰۳ شهرداری تهران، اظهار کرد: برای امسال ۱۵۰ هزار و ۹۵۰ میلیارد تومان بودجه مصوب شد، از این میزان بودجه مصوب، ۱۴۴ هزار میلیارد تومان ابلاغ شده و برای ۶ ماهه اول سال ۶۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تخصیص یافته است.

وی با اشاره به بخش هزینه‌ای بودجه شش ماهه شهرداری تهران، تصریح کرد: در این بخش ۲۹ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان تخصیص یافته که در بخش تملک دارایی سرمایه‌ای ۳۶ هزار میلیارد تومان و در بخش تملک دارایی سرمایه‌ای مالی نیز یکهزار میلیارد تومان تخصیص پیدا کرده است.

آخوندی با تأکید بر اینکه این گزارش در ۵ پخش تشریح می‌شود، ادامه داد: این ۵ پخش شامل درآمدها و منابع، به تفکیک معاونت‌ها، به تفکیک مأموریت‌ها، به تفکیک مناطق ۲۲ گانه و بخش دیگر مربوط به عدم اجرا در موارد بودجه توسط شهرداری تهران است.

 

مجموع درآمدهای شهرداری تهران در ۶ ماهه اول سال، ۶۴ هزار و۷۲۰ میلیارد تومان است

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با اشاره به بخش درآمدها و منابع در بودجه شهرداری تهران، تصریح کرد: در بخش درآمدها، ۴۵ هزار میلیارد تومان وصول شده است که در بخش واگذاری دارایی سرمایه‌ای ۹۴۰۰ میلیارد تومان و در بخش واگذاری دارایی مالی هم ۹۴۰۰ میلیارد تومان بوده است. در مجموع درآمدهای شهرداری تهران در ۶ ماهه اول سال، ۶۴ هزار و۷۲۰ میلیارد تومان است.

وی یادآور شد: ۴۳ درصد از بودجه سال ۱۴۰۳ تا پایان شهریور ماه، محقق شده است و در ۶ ماهه اول سال، شهرداری تهران ۵۶ هزار و ۱۸۰ میلیارد تومان درآمد نقد داشته است که شامل واریز و برداشت‌ها هم خواهد بود، همچنین درآمد غیر نقد شهرداری برای امسال ۸ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بوده و باید گفت که ۱۱ هزار میلیارد تومان از درآمد نقد سال قبل به سال جاری نیز انتقال پیدا کرده است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با اشاره به بخش مأموریت ۶ گانه در گزارش نظارتی ۶ ماهه، تصریح کرد: مجموع پرداختی‌ها به هر ۶ مأموریت به طور کل ۶۶ هزار و ۸۶۹ میلیارد تومان بوده است. در مأموریت فرهنگی_اجتماعی از ۳ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان تخصیصی، ۲ هزار و ۱۹۵ میلیارد تومان پرداخت شده است. در بخش تملک دارایی سرمایه‌ای این مأموریت نیز ۲۳۰۰ میلیارد تومان تخصیص و ۱۰۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است. همچنین در کل بودجه برای این مأموریت ۱۵ هزار میلیارد تومان مصوب شده بود که ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.

وی با اشاره به بخش مأموریت حمل‌ونقل و ترافیک در بودجه شش ماهه شهرداری تهران هم تصریح کرد: از ۵۲۰۰ میلیارد تومان تخصیصی، ۵۲۹۸  میلیارد تومان پرداخت شده است. در بخش تملک دارایی سرمایه‌ای نیز از ۲۶ هزار میلیارد تومان، ۲۰ هزار میلیارد تومان پرداخت شده. همچنین در بخش تملک دارایی مالی ۱۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است. در مجموع برای این مأموریت ۷۳ هزار میلیارد تومان بودجه مصوب شده بود که ۲۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.

آخوندی با اشاره به مأموریت خدمات شهری در بودجه سال جاری شهرداری تهران، گفت: از ۴۶۰۰ میلیارد تومان تخصیصی، ۴۹۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است. در بخش تملک دارایی سرمایه‌ای، از ۴۱۰۰ میلیارد تومان، یکهزار میلیارد تومان پرداخت شده است. همچنین در کل بودجه برای این مأموریت، ۵۹۰۰ میلیارد تومان مصوب شده بود که ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با اشاره به مأموریت ایمنی و مدیریت بحران، بیان کرد: در کل بودجه برای این مأموریت، ۶۷۰۰ میلیارد تومان مصوب شده بود که ۲۱۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است. در بخش مأموریت معماری و شهرسازی نیز در کل بودجه ۳۵۰۰ میلیارد تومان مصوب شده بود که ۱۱۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.

وی با اشاره به مأموریت توسعه مدیریت و هوشمندسازی، اظهار کرد: نزدیک به ۱۰۰ درصد پرداخت شده است که در بخش تملک دارایی سرمایه‌ای این مأموریت، یکهزار و ۶۰۰ میلیارد تومان تخصیص و ۷ میلیارد تومان پرداخت شده است و در بخش تملک دارایی مالی ۹۵۷۰ میلیارد تومان مصوب شده،۹۸۲۰ میلیارد تومان تخصیص یافته و یکهزار و ۱۵ هزار میلیارد تومان پرداخت شده است. همچنین در کل بودجه برای این مأموریت، ۳۰ هزار میلیارد تومان مصوب شده که ۲۸ هزار میلیارد تومان پرداخت شده است.

آخوندی افزود: به طور کل درصد پرداخت‌ها نسبت به ۶ ماهه اول سال در مأموریت فرهنگی و اجتماعی ۴۳ درصد، در مأموریت حمل‌ونقل و ترافیک ۷۰ درصد، در مأموریت خدمات شهری ۵۶ درصد، در مأموریت ایمنی و مدیریت بحران ۶۳ درصد، در مأموریت معماری و شهرسازی ۶۵ درصد و در مأموریت توسعه مدیریت و هوشمندسازی ۱۸۷ درصد پرداخت شده است که به طور کلی، از ۷۵ هزار و میلیارد تومان بودجه تخصیص یافته که ۶۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان می‌شود، معادل ۸۹ درصد پرداخت شده است و  به طور کلی در سال جاری ۴۳۵ پروژه در بودجه برنامه‌ریزی شده که از این تعداد ۲۹۵ مورد آن پروژه‌های غیر مستمر و ۱۴۰ مورد آن هم پروژه‌های مستمر است.

وی با اشاره به پرداخت بودجه به معاونت‌های شهرداری تهران، اظهار کرد: در معاونت فنی و عمرانی، از ۱۲ هزار میلیارد تومان بودجه مصوب، ۳ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان، در معاونت برنامه‌ریزی، سرمایه انسانی و امور شوراها از ۱۶ هزار میلیارد تومان بودجه مصوب، ۷ هزار میلیارد تومان، در معاونت معماری و شهرسازی از ۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد بودجه مصوب، یکهزار و ۳۰۰ میلیارد تومان، در حوزه دفتر شهردار، از ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان بودجه مصوب، هزار و ۷۹۰ میلیارد تومان و در معاونت مالی و اقتصاد شهری ۲۰ هزار میلیارد تومان بودجه مصوب به طور کامل اختصاص یافت.

وی ادامه داد: در معاونت خدمات شهری از ۱۴ هزار میلیارد تومان ۵ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان، در معاونت حمل‌ونقل و ترافیک از ۴۴ هزار میلیارد تومان بودجه مصوب ۱۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان و در معاونت فرهنگی و اجتماعی از ۹ هزار میلیارد تومان بودجه مصوب ۲۹۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است. بنابراین در مجموع از ۱۵۰ هزار و ۹۵۰ میلیارد تومان بودجه مصوب، ۶۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.

آخوندی با تأکید بر اینکه این گزارش براساس اطلاعاتی است که استخراج کردیم، ادامه داد: تهیه این موضوع بدون داوری و قضاوتی بوده و شهرداری تهران هم نباید از بیان برخی از سوالات ابراز ناراحتی کند. همچنین پروژه‌ها در هر کدام از مأموریت‌ها، ردیف مشخص دارد بنابراین در هر حوزه‌ای، پروژه های مهم را بررسی کردیم و پرداختی‌ها به صورت تفکیکی در گزارش اشاره می‌شود.

رئیس کمیسیون برنامه‌ و بودجه شورای شهر تهران با اشاره به مأموریت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، تصریح کرد: در این مأموریت برای احداث مجموعه فرهنگی خانه شهر ۳۰۰ میلیارد تومان مصوب کردیم که ۱۲۹ میلیارد تومان پرداخت شده و عدد مناسبی بوده است که باید زودتر این پروژه تکمیل شود. همچنین در پروژه البرز لشکرک یک میلیارد تومان بودجه مصوب کردیم که ۱۱ میلیارد پرداخت شده است. در پروژه ایوان ری نیز از ۲۰ میلیارد تومان بودجه مصوب، ۹ میلیارد تومان پرداخت شده است. در احداث مرکز نمایش‌های آیینی صبا نیز از ۵ هزار میلیارد تومان بودجه مصوب، حدود یک میلیارد تومان پرداخت شده است. همچنین در کمک به احداث و توسعه مساجد نیز از ۳۸۰ میلیارد تومان بودجه مصوب، ۱۸۰ میلیارد تومان به صورت نقد پرداخت شده است.

وی با اشاره به مأموریت حمل‌ و نقل و ترافیک شهرداری تهران بیان کرد: برای شرکت مترو و توسعه خطوط، ۳ ردیف که شامل محل منابع عمومی، عوارض طرح‌های شهری و محدوده‌های ترافیکی و اوراق مشارکت است، بودجه مشخص کردیم. برای خط ۶ مترو از محل منابع عمومی هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان مصوب کردیم که ۱۰۰۰ میلیارد تومان آن تخصیص یافته و ۱۵۷ میلیارد تومان به صورت نقد پرداخت شده است. همچنین برای این خط از محل طرح‌های شهری و محدوده‌های ترافیکی ۶ میلیارد مصوب و ۴ میلیارد نیز تخصیص یافته، اما هیچ پرداختی صورت نگرفته است و از محل اوراق مشارکت هم تخصیص و پرداخت صفر بوده است. بنابراین در مجموع از ۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان بودجه مصوب برای خط ۶ مترو، ۱۵۷ میلیارد تومان پرداخت شده است.

آخوندی ادامه داد: برای خط ۷ متروی تهران نیز از محل منابع عمومی ۵۰۰ میلیارد تومان مصوب شده که ۳۲۰ میلیارد تومان تخصیص یافته و ۱۷۵ میلیارد تومان پرداخت شده است. همچنین برای خط ۷ مترو از سایر ردیف‌ها که شامل عوارض طرح‌های شهری و محدوده‌های ترافیکی و اوراق مشارکت است، پرداختی نداشتیم. در مجموع تنها برای خط ۷ مترو، ۱۷۵ میلیارد تومان پرداخت شده است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران در ادامه افزود: برای خطوط ۸، ۹و ۱۱ مترو نیز هیچ پرداختی صورت نگرفته است که شهرداری تهران باید در این راستا دلایل خود را اعلام کند. همچنین برای خط ۱۰ مترو فقط از محل منابع عمومی هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بودجه مصوب شده که ۲۲۰۰ میلیارد تومان آن تخصیص و هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است. بنابراین در مجموع از  ۲ هزار میلیارد تومان بودجه مصوب، هزار و ۹۹۶ میلیارد تومان پرداخت شده است و  شورای شهر تهران برای سال ۱۴۰۳ برای خطوط مترو ۸۸۰۰  میلیارد تومان بودجه مصوب کرده که ۲ هزار و ۴۷۵ میلیارد تومان آن توسط شهرداری تهران پرداخت شده است.

آخوندی گفت: در ردیف احداث، توسعه و تکمیل پایانه‌ها و پارکینگ‌های خطوط متروی تهران از ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه مصوب، ۱۷ میلیارد پرداخت شده است. در ردیف کمک به تأمین ناوگان خطوط متروی تهران از ۵۰۰ میلیارد تومان بودجه مصوب، ۱۵۷ میلیارد تخصیص یافته اما هیچ پرداختی انجام نشده است. در ردیف احداث خط تراموا نیز ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه مصوب شده که اتفاقی در این بخش نیفتاده است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با اشاره به ردیف‌های بودجه برای شرکت بهره‌برداری مترو، اظهار کرد: در ردیف بهسازی و تجهیز خطوط ۱ و ۵ مترو از ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه مصوب، ۱۸۰ میلیارد تومان بودجه ابلاغ شده و ۱۰۲ میلیارد پرداخت شده است. هرچند براساس گزارش‌ها این اعتبار پرداخت شده در راستای بهسازی و تجهیز خطوط ۱ و ۵ مترو هزینه نشده و بابت خرید ۶۰۰ شاخه انواع ریل شرکت ذوب آهن اصفهان پرداخت شده که نیاز است شهرداری تهران پاسخ دهد.

وی ادامه داد: در ردیف تعمیرات اساسی و بهسازی تجهیزات محرک مترو از محل منابع عمومی، ۱۶۰۰ میلیارد تومان بودجه مصوب شده که ۴۳۰ میلیارد تومان آن به صورت نقد و ۱۵۰ میلیارد تومان آن به صورت غیرنقد پرداخت شده است؛ اما از محل طرح ترافیک و اوراق مشارکت هم پرداختی صورت نگرفته. بنابراین در مجموع از ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان بودجه مصوب شده برای این ردیف تنها ۵۸۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.

آخوندی افزود: در ردیف تعمیرات اساسی بهسازی مراکز فرمان مترو از ۴۰۰ میلیارد تومان بودجه مصوب، ۱۸۹ میلیارد پرداخت شده است که آن اعتبار پرداختی هم بابت خرید اقلام سیگنالینگ و سایر هزینه مصرف شده است.

رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای شهر تهران با اشاره به ردیف‌های بودجه برای اتوبوسرانی، تصریح کرد: برای خرید اتوبوس، از محل منابع عمومی ۴ هزار میلیارد تومان بودجه تخصیص یافته که ۵ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده و از محل اوراق مشارکت، تخصیص و پرداختی صورت نگرفته است. به طور کلی از ۱۰ هزار میلیارد تومان بودجه ابلاغ شده  ۴ هزار میلیارد تومانی که تخصیص پیدا کرده، ۵ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان برای خرید اتوبوس پرداخت شده است.

وی ادامه داد: در ردیف بهسازی و تجهیز ناوگان اتوبوسرانی،چ نیز از ۶۵۷ میلیارد تومان ابلاغی، ۳۸۰ میلیارد تومان پرداخت شده که بررسی‌ها نشان می‌‎دهد از مجموع ۳۸۰ میلیارد تومان اعتبار پرداخت شده، ۱۹۰ میلیارد تومان آن بابت بازپرداخت اوراق سال ۹۹ بوده که شهرداری در این زمینه باید توضیح دهند. همچنین در ردیف مناسب سازی خودروی معلولان هیچ پرداختی اتفاقی نیفتاده است که لازم به ذکر است، از ۱۰ دستگاه تحویلی سال ۱۴۰۲ نیز ۴ دستگاه برگشت خورده است.

آخوندی اضافه کرد: در ردیف بهسازی و تجهیز مراکز و سامانه‌های اتوبوسرانی نیز، ۶۰ میلیارد تومان پرداخت شده است که این ۶۰ میلیارد تومان بابت بازپرداخت اوراق سال ۹۹ هزینه شده است که باید شهرداری تهران در این زمینه توضیح دهد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با اشاره به ردیف‌های بودجه سازمان تاکسیرانی، گفت: برای ردیف خرید ون از محل منابع عمومی ۱۰۰۰ میلیارد تومان بودجه مصوب و ۳۱ میلیارد تومان پرداخت شده است. همچنین برای ردیف توسعه زیرساخت‌های برقی هم از ۱۰۰۰ میلیارد تومان بودجه مصوب، ۵۲۰ میلیارد تومان بودجه تخصیص یافته و ۱۷۰ میلیارد تومان به صورت نقد پرداخت شده است. در این زمینه شهرداری با وزارت صمت قراردادی داشته است که نیاز به توضیحات شهرداری تهران دارد که این پرداخت‌ برای چه بوده است.

وی افزود: برای ردیف بهسازی ناوگان تاکسیرانی هم ۴۵۰ میلیارد تومان بودجه ابلاغ؛ اما پرداختی وجود نداشته است. همچنین برای ردیف کمک فنی و اعتباری به جایگزینی موتورسیکلت‌ها هم ردیف بودجه ابلاغ نشده است.

آخوندی با اشاره به ردیف‌های بودجه فنی و عمران شهرداری تهران، گفت: برای ردیف احداث آزادراه شهید شوشتری از ۳۲۶ میلیارد تومان بودجه تخصیص یافته، ۲۸۶ میلیارد تومان پرداخت شده است. برای ردیف احداث فاز دوم بزرگراه شهید بروجردی نیز از ۸۰۰ میلیارد تومان بودجه مصوب، ۱۶۳ میلیارد تومان بودجه پرداخت شده است. همچنین برای ردیف احداث ادامه یادگار امام، از ۷۵۰ میلیارد تومان بودجه مصوب، ۵۰۷ میلیارد تومان پرداخت شده است. علاوه براین برای تکمیل پایانه شرق از ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه مصوب، ۳۲۰ میلیارد تومان بودجه تخصیص یافته و ۲۰۰ میلیارد تومان به صورت نقد پرداخت شده است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران اضافه کرد: برای ردیف احداث دسترسی نمایشگاه شهر آفتاب  و اتصال آن به مرقد مطهر امام (ره) هم اتفاقی نیفتاده است که به نظر می‌رسد اجرای این پروژه دارای مشکل بوده و یکی از ردیف‌هایی که برای افزایش سرمایه بانک شهر برداشت کردیم، مربوط به این ردیف است.

وی گفت: برای ردیف تهیه و تولید آسفالت، ۳ هزار میلیارد تومان بودجه مصوب شده که هزار و ۳۸۵ میلیارد تومان آن پرداخت شده است و برای ردیف نوسازی و روکش اساسی آسفالت معابر از ۳۰۰ میلیارد تومان بودجه مصوب نیز ۱۸۶ میلیارد تومان پرداخت شده است. علاوه بر این برای ردیف احداث پارکینگ نیایش هم از ۲۵۰ میلیارد تومان بودجه مصوب، ۶۸ میلیارد تومان پرداخت شده است.

آخوندی تأکید کرد: در حوزه معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران نیز برای برخی از پروژه‌هایی که برای آن ردیف بودجه مشخص کردیم هنوز اقدامی صورت نگرفته و یا تنها اعتبار کمی پرداخت شده است. در جلسه کمیسیون تخصصی، رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای شهر نکته‌ای را پیرامون عدم تعیین پروژه‌های متعدد اعلام کردند که براساس گزارش نظارتی ۶ ماهه اول امسال، به نظر می‎ رسد نکته حائز اهمیتی بوده. بنابراین شهرداری تهران باید برای ۶ ماهه دوم اقدامات لازم را انجام دهد.

آخوندی در ادامه گفت: برای ردیف احداث پل بعثت از ۳۱۲ میلیارد تومان بودجه مصوب، هیچ پرداختی صورت نگرفته است. همچنین برای مجموع تقاطع غیر همسطح هم مبلغ هزار و ۴۲۰ میلیارد تومان مصوب کردیم که ۲۸۱ میلیارد تومان آن پرداخت شده که از تعداد ۱۴ تقاطع غیرهمسطح تنها کارگاه ۴ پروژه فعال شده است. بنابراین در ردیف بودجه تکمیل و اصلاح تقاطع‌های غیرهمسطح، از ۸۵ میلیارد تومان بودجه مصوب شده، ۱۷۰ میلیارد تومان پرداخت شده است که باید توضیح دهند به کدام پروژه‌ها این اعتبار تخصیص یافته است.

وی با اشاره به ردیف‌های بودجه معاونت خدمات شهری شهرداری تهران، تصریح کرد: برای ردیف خرید مخازن پسماند از ۱۰۰ میلیارد تومان بودجه مصوب شده بیش از ۳۶ میلیارد تومان پرداخت شده است. برای ردیف ایجاد زیرساخت‌های شهرک پسماند هم ۳۰ میلیارد تومان پرداخت شده است. همچنین برای ردیف احداث بوستان چهار باغ، از ۲۶۰ میلیارد تومان بودجه مصوب، ۳۳ میلیارد تومان پرداخت شده است. علاوه بر این برای ردیف آبرسانی هوشمند و شبکه‌ای فضای سبز از ۴ میلیارد تومان بودجه مصوب هیچ پرداخت صورت نگرفته است که این وضعیت برای ردیف احداث ورودی شرق شهر تهران هم به همین شکل بوده و هیچ پرداختی انجام نشده است.

به گفته این عضو شورای شهر تهران، همچنین برای ساماندهی رود دره فرحزاد از ۷۷ میلیارد تخصیص یافته هم اکثرا پرداخت شده است و احیاء و ساماندهی رودخانه‌های شهر تهران از ۱۲۰ میلیارد تومان بودجه مصوب،  ۱۱.۵۰۰میلیارد پرداخت شده است. علاوه بر این برای ردیف  احداث شبکه اصلی جمع آوری آب‌های سطحی هم از ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه مصوب، ۷۲ میلیارد تومان پرداخت شده است و در نهایت برای ردیف احداث فاز اول مسیر طبیعت هم هیچ پرداختی انجام نشده است.

آخوندی با اشاره به ردیف‌های بودجه سازمان آتش نشانی نیز گفت: برای ردیف خرید ماشین آلات و تجهیزات آتش نشانی و ایمنی از ۱۹ میلیارد تومان بودجه تخصیص یافته، ۲۷ میلیارد پرداخت شده است. در محل عوارض بهای خدمات ایمنی و آتش نشانی هم اتفاقی نیفتاده است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با اشاره به ردیف‌های بودجه مدیریت بحران، تصریح کرد: در مجموع برای احداث پایگاه مدیریت بحران، ۱۳۹ میلیارد تومان بودجه مصوب شده که ۳۹ میلیارد تومان تخصیص یافته و ۵ میلیارد به صورت نقد و ۲ میلیارد به صورت غیرنقد پرداخت شده است. همچنین برای بهسازی و تجهیز پایگاه‌ها در مجموع ۳ میلیارد تومان بودجه مصوب شده که بیش از ۲ میلیارد آن پرداخت شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه