English

وزیر آموزش و پرورش در مراسم روز دانشجو:

برخورد با دانشجویان باید با نگاه پدرانه باشد

با حضور علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در دانشگاه تربیت دبیر شهیدرجایی آیین گرامیداشت روز دانشجو امروز شنبه ۱۷ آذر‌ ۱۴۰۳ برگزار شد.

برخورد با دانشجویان باید با نگاه پدرانه باشد
به گزارش خبرگزاری موج

،‌ علیرضا کاظمی در مراسم روز دانشجو پس از استماع دغدغه‌های نمایندگان گروه‌های مختلف دانشجویی اظهار کرد: دانشجو به لحاظ نوع تفکری که بر جامعه دانشجویی کشور حاکم بوده، ‌باعث شده در همه عرصه‌ها طلایه‌دار باشد. دانشگاه‌های کشور همواره کانون تحول در همه ادوار تاریخ بوده‌اند. در دوران جنگ نیز دانشجویان، کشور را به این نقطه رساندند. 

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: اگر امروز ماهواره به فضا پرتاب می‌کنیم‌ و به این نقطه از علم رسیده‌ایم، به دلیل خون شهدا و دانشجویانی است که در راه دفاع از وطن به شهادت رسیدند.‌ 

کاظمی با تاکید بر اینکه‌ کانون توجه و تحول در کشور، دانشگاه است، اظهار کرد: شما میراث‌دار دانشجویان گذشته‌اید و باید روحیه ظلم‌ستیزی و استکبارستیزی ‌داشته باشد. 

 

بیشتر بخوانید:

مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

 

وی ‌به حس مسئولیت‌پذیری یک دانشجوی تربیت دبیری اشاره و تصریح کرد: شما باید حساس باشید که نظام تعلیم و تربیت به کدام سو می‌رود؟ شما به جز مطالبه‌گری باید برنامه داشته باشید و با برنامه خود، کمک حال ما باشید. 

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه این وزارت‌خانه با انباشتی از مسائل و مشکلات مواجه است، گفت: مشکلات جامعه را به وضوح می‌توانید درک کنید، ریشه‌ همه این مشکلات در بی‌توجهی به آموزش و پرورش است. آموزش‌و‌پرورش دچار بی‌توجهی و درد و رنج بسیار است و حل آن در رفع نگاهی است که آن را کوچک‌انگاری می‌کنند. آسیب‌های اجتماعی، مشکلات خانوادگی و... همه بر جامعه‌ای نازل می‌شود که نظام تعلیم و تربیت آن دچار ساده‌انگار‌ی شده ‌است. 

کاظمی گفت: ساده‌انگاری نظام تعلیم و تربیت نکته‌ای است که جدی باید گرفته شود، در حالی که سخت‌ترین کار ممکن تربیت است. تربیت مقوله‌ای است که جنس آن لطیف است و معلمی موفق است که با هر دانش‌آموز به شیوه ‌خودش رفتار کند. 

‌وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه مسئولیت دانشجویان در محیط دانشگاه است، تصریح کرد: کیفیت‌بخشی به آموزش در ‌دانشگاه باید مهمترین مسئله ما باشد و همین کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش راهی است برای تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش‌. 

کاظمی خطاب به مسئولان دانشگاه گفت: این دانشجویان فرزندان ما و معلمان آینده کشور هستند. حالا این عزیزان ممکن است خطا نیز انجام دهند. باید با نگاه پدرانه با آن‌ها برخورد کرد. باید حدالامکان دغدغه‌های دانشجویان، دغدغه‌های فرزندان خودتان باشد. 

وی ادامه داد: فضای کنشگری اجتماعی را باید باز کنید. همواره تاکید کرده‌ام بهترین موقعیت‌های تربیتی همین موقعیت دانشجویی است. 

کاظمی خطاب به رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهیدرجایی گفت: برای ارتقای کیفیت آموزش دانشگاه باید مشکلات دانشجویان حل شود و این مسئله در راس امور دانشگاه باید باشد. 

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: طبق نقش راهی که تدوین کرده‌ایم، اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در راس کار است و برای دستیابی به آن، یک برنامه کاربردی دقیق نیز در کانون اقدامات قرار دادیم و ۱۲ کارگروه برای آن تعریف کردیم. شخصا ریاست ۳ کارگروه آن نیز بر عهده من است. لذا می‌توانیم از میان شما نیز یک نماینده در کارگروه ارتقا و کیفیت‌بخشی داشته باشیم. 

وی در پاسخ به یکی از دغدغه‌های بیان شده از سوی دانشجویان، گفت: ارتقای مدارس دولتی جزو مسئولیت‌های ماست و اگر بخواهیم کیفیت آن را ارتقا دهیم امور بسیار مهمی باید انجام دهیم، چون تنوع و تکثر مدارس دولتی. 

علیرضا کاظمی درباره تاثیر قطعی معدل تاکید کرد: ‌شورای عالی انقلاب فرهنگی متولی مصوبه است. ما صرفا نظر کارشناسی خود را بیان می‌کنیم ما نیز موافقیم که اقتضائات سنی برای دانشگاه فرهنگیان نیاز‌ است. 

وی ‌درباره احداث پارک‌های علم و فناوری در این دانشگاه گفت: حتما باید چنین اتفاقی رقم بخورد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه