فرمانده مرزبانی فراجا:
مرزهای غرب کشور مسدود میشوند
فرمانده مرزبانی فراجا گفت: طرح انسداد مرزی از جنوب شرق کشور شروع شده و اکنون در مرز هنگ ژال بانه نیز در حال انجام است.
، سردار احمدعلی گودرزی اظهار کرد: طرح هوشمندسازی و انسداد مرزی از استان سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی شروع شده و با سرعت ادامه دارد؛ ضمن اینکه در چند کیلومتر از مرز هنگ ژال بانه هم آغاز شده است. طبق برنامهریزی صورت گرفته انسداد مرزهای کشور ظرف ۳ تا ۵ سال با هزینه ۳ میلیارد یورو انجام خواهد شد.
وی افزود: یکی از وظایف مرزبانان ، استیفای حقوق دولت و مرزنشینان است، مردمی که همیشه پشتیبان نظام و انقلاب بوده اند. البته قوانین و مقررات باید رعایت شود، چرا که مرز به مثابه ناموس کشور است و باید با قدرت از آن حفاظت کرد.
وی به تصویب قانون ساماندهی مبادلات مرزی اشاره داشت و گفت: برای بازگشایی معابر و بازارچههای مرزی استان کردستان باید با دولت عراق و اقلیم کردستان هماهنگیهای لازم صورت گیرد.
فرمانده مرزبانی فراجا یادآور شد: باید طرف عراقی را مجاب کنیم که گذرگاههای مرزی باز و ساعت و مکان مشخصی برای وارد کردن کالا از مرز تعیین شود.
سردار گودرزی بر لزوم شناسایی افراد بومی و محلی برای وارد کردن کالا از گذرگاهها با هماهنگی فرمانداران و استانداران تاکید کرد و افزود: تلاش میکنیم همانند مرزهای شرق کشور، این کار را در معابر مرزی استان کردستان هم انجام دهیم تا تحت نظارت مرزبانان، اقلام مورد نیاز وارد شود و مزرنشینان از این طریق ارتزاق کنند.
وی یادآور شد: باید مقدمات و شرایط لازم را برای این کار فراهم کنیم و این اتفاق در حال انجام است.
فرمانده مرزبانی فراجا به کولبران توصیه کرد: کولبران مراقب باشند اقلام غیرقانونی را وارد کشور نکنند، چرا که بارها پیش آمده کولبران بدون اطلاع از محتویات بار، سلاح و مهمات وارد کرده اند.
سردار گودرزی گفت: وظیفه ذاتی مرزبانان، حفظ حدود و ثغور کشور است و مردم هم به طور قطع راضی به آسیب به امنیت کشور نیستند.
فرمانده مرزبانی فراجا در کمیسیون اطلاعات و عملیات مرزبانی استان کردستان نیز گفت: مسیرهای قاچاق کالا باید شناسایی و با کار اطلاعاتی با این پدیده مقابله شود.
وی اشراف اطلاعاتی و تقویت توان عملیاتی را از ضروریات مدیریت کارآمد برشمرد و اظهار کرد: زمانی که هماهنگی مطلوب بین اطلاعات و عملیات وجود داشته باشد قطعا در انجام ماموریت های محوله موفق خواهیم شد.
وی عنوان کرد: تجهیز امکانات نظامی در اجرای موفق مأموریت از اهمیت وافری برخوردار است اما آنچه از کسب این تجهیزات مهم تر است، کسب آمادگی عملیاتی و علمی است تا بتوان با اقتدار ماموریت ها را به سرانجام رساند.
فرمانده مرزبانی فراجا تجزیه و تحلیل منطقی، اصولی و مطابق با شرایط محیطی را از دیگر الزامات موفقیت در ماموریت ها برشمرد و افزود: یکی از هنرهای فرماندهی و مسوولان کارآمد این است که نیروها را به درستی سازماندهی کرده و بهره لازم و کافی را از آنها در ماموریت های خود برده و مسیر های قاچاق کالا را شناسایی و با کار اطلاعاتی با این پدیده مقابله کنند.
این مقام ارشد توان نظامی و اطلاعاتی را از مهم ترین مولفههای تعیین کننده قدرت و آمادگی رزمی برای مرزبانی بر شمرد و تاکید کرد: مرزبانان باید آمادگی تکنیکی، تاکتیکی، رزمی، قدرت واکنش و توانمندی بالقوه و بالفعل در انجام ماموریت های مختلف را به نحو مطلوب فرا گرفته باشند.
سردار گودرزی تصریح کرد: همه رده های تابعه باید از آمادگی کامل برخوردار بوده و فرماندهان، رؤسا و مدیران با آموزش میدانی و مستمر مسائل حفاظتی و مأموریتی به کارکنان زیر مجموعه، توان رزمی و آمادگی عملیاتی یگان ها را ارتقأ بخشند.
براساس گزارش سایت پلیس، وی بر رعایت و اجرای دقیق دستور العمل ها تأکید و بیان کرد: تدابیر، مصوبات و بخشنامه های ابلاغی مکررا یادآوری شود و فرماندهان و روسا به عنوان موتور محرک در یگان ها و مجموعه تحت فرماندهی، زیر مجموعه خود را نظارت و کنترل کنند.
ارسال نظر