English

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد:

بودجه دارو متناسب با نرخ ارز تأمین می‌شود

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تصویب تأمین کامل بودجه دارو و تجهیزات پزشکی در نشست با رئیس‌جمهور و مسئولان اقتصادی و پارلمانی کشور خبر داد و ابراز امیدواری کرد که مجلس نیز در بررسی نهایی بودجه، این مصوبه را تأیید کند.

بودجه دارو متناسب با نرخ ارز تأمین می‌شود
به گزارش خبرگزاری موج

، محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه نشست دوره‌ای توان‌افزایی رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی درباره نشست ارائه و بررسی طرح «ساماندهی وضعیت دارو و تجهیزات پزشکی» که شامگاه سه‌شنبه هفته جاری برگزار شد، اظهار داشت: این نشست با حضور رئیس‌جمهور، رئیس سازمان برنامه و بودجه، رئیس بانک مرکزی، رئیس کمیسیون بهداشت مجلس، نمایندگان مجلس، اساتید فرهنگستان و مسئولان وزارت بهداشت برگزار شد که محور اصلی آن تأمین بودجه دارو و تجهیزات پزشکی بود.

ظفرقندی با اشاره به نتایج مثبت این جلسه افزود: برای سال آینده پیش‌بینی شده که تأمین منابع مالی مورد نیاز برای حوزه دارو و تجهیزات پزشکی، متناسب با تغییرات نرخ ارز، به‌طور کامل لحاظ شود.

وزیر بهداشت تاکید کرد که این مصوبه در نشست با رئیس جمهور به تصویب رسید و امیدواریم که در روزهای پایانی بررسی لایحه بودجه در مجلس نیز به‌طور کامل دیده شود تا در سال آینده شرایط بهتری در این حوزه فراهم شود.

وی همچنین به برگزاری دوره توان افزایی روسای دانشگاه های علوم پزشکی اشاره و تصریح کرد: وزارت بهداشت از تعدادی از رؤسای دانشگاه‌ها دعوت کرده است تا در این نشست دو روزه به تبادل تجربیات و مسائل علمی روز در حوزه مدیریت سلامت بپردازند.

به گفته ظفرقندی، رؤسای دانشگاه‌ها بخش زیادی از وقت خود را به مدیریت اقتصاد و آموزش در حوزه سلامت اختصاص می‌دهند و نیازمند رویکردهای خلاقانه و فعالانه در این زمینه هستند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تأکید کرد که مدیریت، اقتصاد و آموزش در حوزه سلامت، هرکدام به‌عنوان یک علم پیشرفته نیازمند دانش به‌روز است. 

وی خاطرنشان کرد: در این کارگاه از اساتید برجسته حوزه‌های مرتبط دعوت شده تا علاوه بر ارائه مباحث علمی، انتقال تجربیات موفق نیز میان رؤسای دانشگاه‌ها و معاونین وزارت بهداشت صورت گیرد.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد که این نشست‌های آموزشی و تبادل تجربیات، زمینه‌ساز ارتقای مدیریت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه