رئیس سازمان نوسازی شهر تهران:
وزارت میراث فرهنگی باید در سیاست بازسازی بافت فرسوده بازنگری کند
رئیس سازمان نوسازی شهر تهران گفت: محدوده بافتهای تاریخی تهران وضعیت خوبی ندارد و محدودیت هایی را برای نوسازی بافت ایجاد کرده است و نیازمند بازنگری از سوی وزارت میراث فرهنگی است.

، سید مهدی هدایت رئیس سازمان نوسازی شهر تهران در نشست خبری که امروز بصورت مشترک با سخنگوی شهرداری تهران برگزار کرد، اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که در این دوره مدیریت شهری مورد توجه قرار گرفته است در خصوص مسکن مستاجرین بوده و تا کنون در هیچ دوره ای شهرداری نقش پر رنگ در یاری رساندن به دولت در خصوص این موضوع را شاهد نبودیم.
وی با بیان اینکه رکود اجازه ساخت مسکن به میزان ۱۴۰ هزار واحد را نداد و تولید گاها به ۴۰ هزار واحد در سال رسید، افزود: یکی از اهداف ما نوسازی بافت فرسوده است؛ شهرداری به تمامی تعهدات خود در رونق بخشی به بازار مسکن انجام داده است.
رئیس سازمان نوسازی شهرداری تهران با اشاره به اینکه تسهیلات ساخت مسکن جذابیتی برای شهروندان نداشته است، بیان کرد: میانگین قیمت مسکن در تهران متری ۹۰ میلیون است که توان اقتصادی مردم برای خرید کافی نیست و باید تسهیلاتی برنامه ریزی کرد که پاسخگوی نیازها باشد.
وی با اشاره به اینکه بافت های تاریخی تهران از وضعیت خوبی برخوردار نیست، عنوان کرد: برخی از دستگاه های متولی محدودیت هایی برای نوسازی بافت ایجاد کرده اند که نیازمند این هستیم که وزارت میراث در سیاست های خود بازنگری شود.
رئیس سازمان نوسازی شهر تهران، بیان کرد: در این دوره مدیریت بیشترین اقدامات را به موضوع محدوده های عارضه دار شهر داشتیم و حدود ۱۷۷۰ هکتار برای این محدوده ها طرح موضعی تهیه گردید.
هدایت با اشاره به اینکه امسال با دستور شهردار ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار برای تامین خدمات این محدوده ها پیش بینی شده است، خاطرنشان کرد: از جمله این محدوده ها میتوان به گلابدره، سیمین دره در منطقه یک، فرحزاد و اسلام آباد در منطقه ۲، ده ونک در منطقه ۳، شمیران نو در منطقه ۴، کن و حصارک در منطقه ۵، اتابک و مینابی در منطقه ۱۵، دولت آباد و شهید رجایی و نفر آباد در منطقه ۲۰ اشاره کرد.
وی با عنوان اینکه ۴ هزار و ۲۲۷ هکتار نوسازی محدوده بافت فرسوده صورت گرفته و امسال از سهم سه درصدی نوسازی بافت فرسوده گذر کرده ایم، تصریح کرد: از آغاز این دوره میزان نوسازی ۱.۲ درصد بود اما با توجه به مشوق های برنامه ریزی شده سه درصد عملیاتی گردیده است.
وی یکی از مشکلات روند کند نوسازی را عدم همکاری بانک ها در اعطای تسهیلات عنوان کرد و افزود: در مجموع دستگاه های اجرایی به تکالیف خود در این زمینه عمل نمی کنند.
برای شهرداری هیچ یک از دولت ها با هم تفاهم ندارد
عبدالمطهر محمدخانی سخنگوی شهرداری تهران در نشست خبری که امروز برگزار شد با عنوان اینکه معاونتهای مختلف در شهرداری با تدوین برنامه های مختلف به استقبال بهار رفته اند، اظهارداشت: اگرچه که تقارن مناسبتهای ملی و مذهبی در این ایام وجود دارد و کار همکاران ما را سخت کرده است اما متناسب با این ایام برنامه های مختلفی برنامه ریزی شده است.
وی با اشاره به بهره برداری از بزرگترین پروژه محیط زیستی شهرداری، افزود: امروز در پشت بام ساختمان شماره ۲ شهرداری تهران بزرگترین نیروگاه خورشیدی ساختمانی به بهره برداری رسید که ۱۱ درصد از برق این ساختمان را تأمین خواهد کرد.
سخنگوی شهرداری تهران در خصوص حاشیه خبری عجیبی که هفته گذشته در خصوص ترامواها منتشر شده بود، عنوان کرد: در نخست گفته شد که این دو رام جزو بسته قراردادی ما برای خرید نیست و طبق تفاهم قرار بود برای تست وارد کشور گردد این کار کمک کرد مسیر کارشناسی و مطالعاتی برای موضوع تراموا کوتاه تر شود و با سرعت بیشتری نحوه عملیاتی شدن تراموا را داشته باشیم.
وی گفت: بر اساس تفاهم صورت گرفته تا پایان بهار سال آینده و یا اوایل تابستان، ورود تراموا ها را به کشور خواهیم داشت.
رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران خاطرنشان کرد: شهرداری خود را موظف میداند که با دولت همکاری داشته، تفاوتی بین دولت ها وجود ندارد.
محمد خانی در پاسخ به پرسشی در خصوص فعالیت نامطلوب پله برقی های سطح شهر، عنوان کرد: باید وضع موجود را با سال قبل مقایسه کرد.
ارسال نظر