English

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با جانبازان خانه نور ایرانیان بصیر دیدار نوروزی کرد

اوحدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با جانبازان خانه نور ایرانیان بصیر، در دفتر انجمن، دیدار و گفت‌وگو کرد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با جانبازان خانه نور ایرانیان بصیر دیدار نوروزی کرد
به گزارش خبرگزاری موج

، سعید اوحدی، در این دیدار، گفت: امیدوارم سال جدید برای جانبازان عزیز و خانواده‌های آنان منبع خیر و برکت باشد، همچنین تقارن بهار طبیعت و بهار قرآن را نیز به فال نیک می‌گیریم.

وی افزود: مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران همه تلاش خود را انجام می‌دهند تا آنچه که لایق ایثارگران عزیز است انجام دهند و در این رابطه کوتاهی و کم توجهی وجود ندارند.

معاون رئیس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص آیین‌نامه واردات خودرو جانبازان مسائلی را مطرح کرد و گفت: در این مسیر پیچیدگی‌های بسیاری وجود داشت که با تلاش‌های مسئولان حل خواهد شد.

اوحدی همچنین در رابطه با حق پرستاری جانبازان بصیر و بالای ۷۰ درصد، وام مسکن و همچنین آزمون فرزندان شهدا و جانبازان مطالبی را بیان کرد و گفت: در این مسیر پیگیری‌های لازم صورت خواهد گرفت و ما هر آنچه که می‌توانیم را باید انجام دهیم.

موسسه خانه نور ایرانیان بصیر از سال ۱۳۸۳ با هدف ارائه خدمات به جانبازان بصیر جنگ تحمیلی راه‌اندازی شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه