رئیس دانشگاه علومپزشکی تهران:
در مرگ و میر مادران باردار به شاخصهای جهانی دست یافته ایم
رئیس دانشگاه علومپزشکی تهران با بیان اینکه در مرگ و میر مادران باردار به شاخصهای جهانی دست یافته ایم، گفت: شاخص های ایران در زمینه مرگ و میر مادران با توجه به اقدامات موثر و هدفمند انجام شده از میانگین(نرم) جهانی بهتر است.

به گزارش
، سیدرضا رئیسکرمی روز دوشنبه در نشست خبری گرامیداشت هفته سلامت با اشاره به شعار این هفته با عنوان «سرآغازی سلامت، آینده ای سرآمد»، اظهار کرد: سالانه ۱۵ میلیون خدمت بهداشتی و درمانی به مردم ارائه میشود.وی افزود: همزمان با ایام نوروز بیش از ۵۵ هزار نفر به مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران مراجعه کردند که پنج هزار و ۸۰۰ نفر آنها در بیمارستان بستری و ۲ هزار و ۴۰۰ عمل جراحی نیز انجام شده است.
وی، مهمترین چالش در بحث کیفیت آموزش به پزشکان را کمبود فضای آموزشی، شلوغی آزمایشگاهها و درمانگاهها و مشکلات آموزش بالینی کنار بیماران را عنوان کرد و گفت: این موارد کیفیت آموزش در دورههای پزشکی عمومی، دندانپزشکی و داروسازی را تحت تأثیر قرار میدهد.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران ۲ هزار و ۳۰۰ عضو هیات علمی دارد، اظهار کرد: اعضای هیات علمی دانشکده پزشکی نیز هزار و ۲۰۰ نفر هستند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص آمار ورودی دانشجویان پزشکی نیز گفت: در حال حاضر حدود ۷۵۰ دانشجوی در رشته پزشکی مشغول تحصیل هستند که در مقایسه با دهه ۸۰، افزایش چشمگیری داشته است.
یک سوم مراجعات شبکه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران مربوط به اتباع خارجی است
علیرضا اولیائیمنش معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این نشست گفت: برنامه جهانی بر این است در سال ۲۰۳۰ به اهداف مشخصی در آمار مرگ و میر مادران برسیم اما اکنون وضعیت ایران از نرم جهانی بهتر است.
وی در خصوص اقدامات دانشگاه در راستای کاهش مرگ و میر مادران به برنامه های مستمر آموزشی اشاره کرد و افزود: ۶۰۰ هزار نفر در دوره های آموزش سلامت شرکت کردند که حدود ۱۰۰ هزار نفر از این تعداد، مادران هستند.
به گفته وی، جمعیتی معادل سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفر تحت پوشش خدمات درمانی دانشگاه علومپزشکی تهران قرار دارند که ۲۳.۵ درصد این جمعیت تبعه خارجی هستند
ارسال نظر