English

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش:

۷۰ درصد فرهنگیان در فرآیند انتخاب معلم نمونه شرکت کردند

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: امسال ۵۹۳ هزار معلم، معادل حدود ۷۰ درصد کل فرهنگیان در فرآیند انتخاب معلم نمونه شرکت کردند.

۷۰ درصد فرهنگیان در فرآیند انتخاب معلم نمونه شرکت کردند
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج

، علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم، از مشارکت بی‌سابقه فرهنگیان کشور در فرآیند انتخاب معلمان نمونه خبر داد و گفت: امسال ۵۹۳ هزار معلم، معادل حدود ۷۰ درصد کل فرهنگیان، در این فرآیند شرکت کردند که این میزان مشارکت نشان‌دهنده انگیزه بالا و علاقه‌مندی معلمان به ارزیابی حرفه‌ای و دقیق است.

وی با اشاره به نقش مؤثر معلمان در توسعه کشور افزود: در این فرآیند بیش از ۲ میلیون و ۲۳۷ هزار دانش‌آموز و معلم در ارزیابی‌ها مشارکت داشتند. انتخاب معلمان نمونه صرفاً براساس نظر مدیران و مسئولان نبوده، بلکه همکاران فرهنگی و دانش‌آموزان نیز در این انتخاب‌ها نقش داشته‌اند.

فرهادی ادامه داد: در نهایت، ۱۴۴۰ معلم در سطح منطقه، ۲۵ معلم در سطح استان و ۱۵ معلم در سطح کشور به عنوان معلم نمونه انتخاب شدند. همچنین از مربیان پرورشی و معلمان مدارس غیردولتی نیز تقدیر به عمل خواهد آمد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به گستردگی نظام تعلیم و تربیت در کشور گفت: بیش از ۵ هزار مدرسه در کشور وجود دارد که کمتر از ۵ دانش‌آموز دارند و معلمان آن‌ها با تحمل سختی‌های فراوان، مسئولیت خطیر آموزش را برعهده دارند.

فرهادی همچنین از ساماندهی نیروی انسانی در سال گذشته و کاهش تنش کمبود نیرو خبر داد و افزود: در سال جاری حدود ۳۲ هزار دانشجومعلم از دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی وارد بدنه آموزش و پرورش خواهند شد. این افراد به صورت بومی جذب شده‌اند و پس از اخذ مدرک کارشناسی، فعالیت خود را به عنوان معلم آغاز می‌کنند.

وی در پایان گفت: دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی از دقیق‌ترین و حرفه‌ای‌ترین مسیرهای جذب معلم در کشور هستند و روند بومی‌گزینی در این دانشگاه‌ها باعث کاهش مشکلات نقل و انتقال در سال‌های آینده خواهد شد.

 

رشد نمرات امتحانات نهایی در همه استان‌ها

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش، در نشست خبری با اصحاب رسانه، از جذب گسترده نیروی انسانی در سال آینده خبر داد و بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، آموزش و پرورش در سال آینده از طریق آزمون ماده ۲۸، حدود ۳۰ هزار نیروی آموزشی در رشته‌های مختلف از جمله آموزگاری، هنرآموزی و رشته‌های کیفیت‌بخشی جذب خواهد کرد.

وی از هماهنگی این وزارتخانه با سازمان اداری و استخدامی کشور برای تأمین نیروی خدماتی خبر داد و افزود: همچنین قرار است ۲۰ هزار نفر در قالب نیروهای سرایدار و خدمتگزار تحت عنوان «مدرسه‌یار» جذب شوند. ما معتقدیم مدرسه‌یاران نقش مهمی در فرآیند تعلیم و تربیت دارند و صرفاً نباید به عنوان نیروی خدماتی به آن‌ها نگاه کرد.

فرهادی با اشاره به تغییرات آزمون استخدامی امسال گفت: برخلاف سال گذشته که وزن بیشتری به مصاحبه شفاهی داده شده بود، امسال با موافقت سازمان اداری و استخدامی، سهم آزمون کتبی افزایش یافته و به معیار اصلی در انتخاب معلمان تبدیل خواهد شد.

 

هیچ‌گونه تنبیه بدنی در مدارس قابل اغماض نیست

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه هرگونه برخورد فیزیکی با دانش‌آموزان، به‌عنوان یک خط قرمز غیرقابل گذشت تلقی می‌شود، گفت: در سیاست‌های رسمی وزارتخانه، تنبیه بدنی به طور کامل ممنوع است و در صورت احراز چنین رفتاری، معلم خاطی بدون تردید از ادامه خدمت کنار گذاشته خواهد شد.

علی فرهادی با اشاره به موارد معدود گزارش‌شده از تنبیه بدنی در برخی مدارس تصریح کرد: یک، دو یا حتی چند مورد تخلف، در شأن معلمان شریف این کشور نیست و نباید به پای جامعه یک میلیونی فرهنگیان نوشته شود.

وی ادامه داد: ما با هیچ سطحی از این رفتارها مماشات نمی‌کنیم؛ حتی یک مورد هم زیاد است، حتی نصف مورد هم نباید وجود داشته باشد. آموزش و پرورش خانه امن دانش‌آموزان است و هیچ‌کس حق ندارد این امنیت را خدشه‌دار کند.

فرهادی در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های فداکارانه معلمان کشور گفت: در کنار این تخلفات انگشت‌شمار، باید از هزاران معلم ایثارگری یاد کرد که شب و روز خود را وقف تربیت دانش‌آموزان کرده‌اند؛ کسانی که با جان و دل پای کلاس می‌ایستند و خالصانه خدمت می‌کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه