سیاوش محمدی خبر داد:
استقرار جوی پایدار تا اواسط هفته جاری در اردبیل
مدیر کل هواشناسی استان اردبیل از استقرار جوی نسبتا پایدار در غالب مناطق استان تا عصر روز دوشنبه خبر داد.
![استقرار جوی پایدار تا اواسط هفته جاری در اردبیل](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/4T29Q3jJrUa1/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh-yc-8hVRhde/%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، سیاوش محمدی ، مدیر کل هواشناسی استان اردبیل گفت: بررسی آخرین نقشه های هواشناسی نشان می دهد که جوی نسبتاً پایدار در غالب مناطق استان اردبیل تا عصر دوشنبه (۲۴ آبان) استقرار خواهد یافت.
وی افزود: آسمان در نواحی مرکزی و جنوبی استان اردبیل غالباً صاف تا نیمه ابری همراه با افزایش دما در طول روز و در پاره ای از مناطق گاهی مه آلود پیش بینی می شود.
مدیر کل هواشناسی استان اردبیل تصریح کرد: هر چند طی روزهای یکشنبه (۲۳ آبان) و دوشنبه آسمان در نوار شمالی استان اردبیل نیمه ابری تا ابری گاهی مه آلود خواهد بود.
محمدی بیان کرد: طی روز دوشنبه در نواحی مرکزی و جنوبی استان اردبیل شاهد وزش باد جنوبی (گاهی تند) و افزایش نسبی دمای هوا خواهیم بود.
وی افزود: از عصر روز دوشنبه با نفوذ سامانه بارشی سرد و زودگذری که با جریانات مرطوب خزری نیز همراه خواهد بود شاهد ابرناکی، کاهش محسوس دمای هوا، وزش باد، رخداد مه و بارش باران و برف بویژه در نواحی مرکزی و جنوبی استان خواهیم بود.
مدیر کل هواشناسی استان اردبیل با بیان اینکه این سامانه بارشی تا ظهر چهارشنبه (۲۶ آبان) در استان فعال خواهد بود گفت: از روز پنجشنبه مجدداً جوی نسبتاً پایدار در استان حاکم می شود ولی در ساعات شبانه و صبحگاهی هوای سردی را در نواحی مرکزی و جنوبی استان تجربه خواهیم کرد.
ارسال نظر