English

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در دیدار با امام جمعه اردبیل:

تولید گندم در سالجاری به بیش از ۵۵۰ هزار تن رسید

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در دیدار با نماینده ولی فقیه در اردبیل اعلام کرد: امسال با وجود تنش سرما، خشکسالی و بروز برخی آفات از جمله شته روسی بیش از ۵۵۰ هزار تن گندم در این استان تولید شد.

تولید گندم در سالجاری به بیش از  ۵۵۰ هزار تن رسید
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، نوبخت اژدری در دیدار با آیت‌الله سیدحسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: امیدواریم با بکارگیری توصیه‌های فنی، استفاده از ارقام مقاوم و سازگار و بهره‌گیری از دانش فنی در مراحل کاشت، داشت و برداشت و نیز با استفاده از توان مکانیزاسیون استان میزان تولید این محصول در سال زراعی جاری افزایش یابد.

وی تولید گندم را به عنوان یک محصول استراتژیک دارای ارتباط مستقیم با امنیت غذایی کشور مهم خواند و افزود: برای رسیدن به اهداف تولید این محصول، ظرفیت مراکز تحقیقاتی و به خصوص بخش ترویج و آموزش را در سال زراعی جاری ارتقا خواهیم داد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در ادامه این استان را یکی از مهم‌ترین قطب‌های کشاورزی کشور دانست و گفت: این استان سالانه با تولید ۳.۸ میلیون تن انواع محصولات زراعی، ۲۷۸ هزار تن انواع محصولات باغی، ۲۵ هزار تن انواع محصولات گلخانه‌ای، ۷۵۵ تن انواع گیاهان دارویی، ۲۶۲ هزار تن انواع فرآورده‌های دامی، ۵۰ هزار تن تولیدات طیور و هفت هزار و ۳۰۰ تن تولید عسل نقش تعیین کننده‌ای در تامین نیاز غذایی کشور دارد.

وی اظهار کرد: استان اردبیل همچنین در تولید عدس، بذر چغندر قند، ذرت بذری، سورگوم و بذر مینی تیوبر سیب زمینی رتبه اول کشوری را دارد و در تولید انواع محصولات از جمله سیب زمینی، هلو، شلیل، پنبه و سویا در جایگاه دوم کشوری و در تولید عسل و کلزا در رتبه چهارم ایران قرار دارد و ۱۰ درصد جوجه یک‌روزه کشور را نیز تامین می‌کند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل نیز در این دیدار گفت: امروزه کشاورزی صنعتی و مدرن می‌تواند پاسخگوی نیاز جمعیت رو به رشد باشد و این مهم با دانش و علم و فناوری به روز کشاورزی میسر می‌شود.

آیت‌الله سیدحسن عاملی، ترویج و کاربرد عملی یافته‌های علمی توسط کشاورزان را مهم خواند و افزود: امروز با بهره‌گیری از با فنون و روش‌های مختص علمی می‌توان میزان تولید محصولات کشاورزی را افزایش داده و به این طریق به تقویت اقتصاد و معیشت کشاورزان زحمتکش کمک کرد.

وی با تاکید بر مدیریت بهینه مصرف آب کشاورزی بیان کرد: افزایش میزان تولید محصولات گلخانه‌ای، بالا بردن سطح اطلاعات و توان علمی و عملی بهره‌برداران، بکارگیری مکانیزاسیون، استفاده از توان تحقیقاتی و پژوهشی محققان و نیز با اهمیت دادن به گسترش شرکت‌های دانش بنیان در بخش کشاورزی می‌توان بستر لازم برای توسعه پایدار و توانمندی کشور در عرصه کشاورزی فراهم کرد.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل اضافه کرد: استان اردبیل قطب زراعت، دامداری و دامپروری کشور محسوب می‌شود و تولیدکنندگان و دست‌اندرکاران بخش کشاورزی استان به عنوان سنگربانان تولید و سربازان خط مقدم امنیت غذایی محسوب می‌شوند و می‌بایست تمام اهتمام خود را برای استقلال کشور بکار بگیرند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه